Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PKS |
Czy to prawda że nasz Łomżyński PKS nie ma pieniędzy na wypłatę dla pracowników ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PKS |
o jaki wdzięczny temat.Skąd masz taki news? Podrzuć go, jako polityczny. Bo coś czuje, ze stary temat wróci. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
No słyszałam to od kogoś stary powiadasz? W ogóle chyba bankrut będzie dla tej firmy :P
|
|
Aż się zarejestrowałaś/eś na 4lomza żeby się tą wiadomością podzielić z przeważnie piszącymi tu gimnazjalistami??? :D Mój sąsiad dostał to inni pewnie też więc nie siej zamętu pod coraz to innymi loginami koleżko... :P
|
|
Ja nie chce siać zamętu tylko pytam . Lecz twoja odpowiedź sugeruję ,że nie jest tak. Więc dzięki
|
|
no jeśli faktycznie, coś w temacie jest. To wcale się nie dziwię. Sprawa tankowania paliwa w te plastikowe bańki wróci, jak bumerang. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Skoro słyszałeś to musi być coś na rzeczy
|
|
Okaże się za jakiś czas, sprawa i tak wyjdzie
|
|
Prezes PKSu nie ma czasu na zarządzanie firmą, musi zdobywać statuetki, dyplomy, referencje!! Wykładowca na uczelni PWSIP takich przedmiotow !! hahahah Finanse i bankowość ZALN1-FiB Finanse i bankowość ZALS1-FiB Finansowanie działalności MSP ZALN3-FINA Przywództwo w biznesie ZALN4-PRZY Rachunkowość zarządcza ZALS5-RZAR System wsparcia małych i średnich przedsiębiorstw ZALN6-SWMP System wsparcia małych i średnich przedsiębiorstw ZALS6-SWMP Zarządzanie finansami ZALN5-ZFIN Zarządzanie finansami ZALS5-ZFIN Zarządzanie finansami w organizacjach ZALS5-ZFWO Zarządzanie finansami w organizacji ZALN3-ZFIN Zarządzanie finansami w organizacji ZALS3-ZFWO http://pl.linkedin.com/in/awykowski "Pan Adam Wykowski – Prezes Przedsiębiorstwa Komunikacji Samochodowej w Łomży. Statuetka Gołębia Nadziei to wyraz uznania dla działalności prowadzonej przez PKS, która zasługuje na pełne zaufanie oraz wysoką ocenę jakości, komfortu i bezpieczeństwa. Wyróżniony za często wykazywane zainteresowanie oraz życzliwość." http://lomzynskie24.pl/2014/01/gala-jubileuszowa-radia-nadzieja-2014/
|
|
no przy takich referencjach, to ściągam beret i chylę czoło. Gryzie mnie tylko ten niuans z paliwem tankowanym do plastikowych pojemników w sposób partyzancki. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Szkoda że nie ma nikogo kto by uaktualnił rozkład jazdy PKS.Więcej z tych kursów nie jeździ niż jeździ.Jedyna aktualna informacja to ew. wizyta w kasie PKS.
|
|
Stefanek uspokuj się z tym beretem. To jest wazelina srodowiska wzajemnej adoracji, oni tak sobie laurki piszą. ciekawe gdzie i kogo tymi pismami chcieli omamić ;) Czy PKS padnie, czy nie, to golym okiem widać, ze sie nie rozwija, tylko zwija. To taki przezytek, taki pokomunistyczny kołchoz. Na dzień dzisiejszy, to Żakiem, pewnie wiecej ludzi jeździ do Warszawy niż PKSem. Monopolista oddał pole. Strach tylko pomyśleć czego studenci sie nauczą. A moze PKS musi upaść, aby kupić za grosze mógł ktoś ??? " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
@jatoja12 dobrze słyszałeś, WYPŁATY BRAK dla panów pracowników ,,nie podcina się gałęzi na której się siedzi,, DiDi
|
|
ale m@rda
|
|
ale na nowe i prawie nowe autobusy to stać, już nie wspominając o oszczędnościach kierowców ;)
|
|
Co on za głupoty mówi, że kontrahenci .... I nie dwa trzy tydzień Tylko dwa tyg jak coś. I za miesiąc będzie to samo Kto go wybrał w ogóle ?
|
|
Może to tylko jednorazowy poślizg ... Oby !!
|
|
widze upada wam LKS , PKS i cala LOMZA :)
|
|
Żeby tylko czasem nie upadł, bo Łomża to w ogóle dziura się zrobi ;-)
|
|
A tak w ogóle to ciekawi mnie skąd niektórzy takie różne ciekawe informacje mają... Pewnie pracownicy?
|
|
Albo byli pracownicy.... Bo nikt normalny pracujący tam nie pisałby na forum takich rzeczy..
|
|
tak, a gdzie by pisał? Coś ci powiem. Za wrednej komuny w takiej sytuacji, ten szef już by siedział w pierdlu. Tuz za nim główna księgowa. Wstrętna ta komuna była.Oj wstrętna. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Moim zdaniem prezes w firmie jest nie potrzebny a w tej to już szczególnie. Był dyrektor i tak powinno zostać a nie prezes...po co? chyba od brania sowitej wypłaty a po co to komu?
|
|
Bo ładniej brzmi prezes, niż dyrektor, heh. I jak jatoja12, dostaliście kasę?
|
|
No to jak tak ładnie brzmi to mogli dyrektora nazwać prezesem a jest i prezes i dyrektor.. Groch z kapustą i bez sensu :D Widać do czego to doprowadziło :D
|
|
Bo "swojak" musiał zarabiać. To zrobili go prezesem. Prezes da na ofiarę i cała operacja udana. Jedna operacja , a korzyść co miesiąc, albo co niedziela. Ale ciekawe jest to, ze prezes , dyrektor i reszta umysłowych dostali, tylko robole fizole nie. Solidarność , solidarność, solidarność ! !! Drzyjcie japy. Na co czekacie ? Solidarność, solidarność, solidarność ! ! ! I taki oto koorwa mamy etos :))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
ale się narobiło! ile to poślizgu z tą wypłatą? 3 miesiące na wypłatę czekałem i do tej pory "zakład pracy" ponad 3 tys. mi "krewny". i wiem, ze już mi tych pieniędzy nikt nie zwróci! i żyję dalej. bo jakoś muszę. wiem. złodzieje i kombinatorzy. i w du.pie mam komunę i "wolność" w naszym "wolnym" kraju!
|
|
"czy te oczy mogą kłamać"? chyba nie!!!
|
|
W PKS-ie nigdy nie pracowałem... ! a "prawko" nawet na traktora posiadam. oj! zaorać by się dało! tylko nie wiem jak pług podczepić.
|
|
".."czy te oczy mogą kłamać"? chyba nie!!!..." alez skąd :))) One jedynie wskazuja , ze kwalifikacja sławnych dystrybutorowych filmów była bardzo trudna i moze nie opierała sie na tym co sie widzi, a jedynie na tym co sie czuje. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
dokladnie wszystko upada jeszcze pare lat i lomza bedzie wieksza wsia
|
|
Już wcześniej łomżyńskiemu PKS-owi brakowało środków na opłacenie np. faktur za paliwo. Efektem było wstrzymanie dostawy paliwa i realna groźba, że gdy dzieci po zimowych feriach będą chciały dojechać do szkół, nie przyjadą po nie autobusy, bo w ich bakach będzie pusto. Trzeba zacząć od tego, że pracownicy PKS nie dojadą do pracy ;)
|
|
Misiekelo, wrzuć te referencje na polityczny, tam jest wątek na temat PKS. Szkoda, aby takie referencje siedziały gdzieś na ogólnym schowane. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Na PWSIiP wykładają sami wybitni ekonomiści : Jan Bajno (były dyrektor ekonomiczny szpitala ponad 40 milionów długu ) Prezes Wykowski (dług PKS jeszcze nie policzony, ale marszałek województwa ma się bliżej przyjrzeć naszemu prezesowi)
|
|
, może to nowa polityka oświatowa PWSIiP............ Najlepiej uczyć się na własnych błędach, najzdrowiej na cudzych... .....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |