Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korepetycje angielski gdzie najlepiej? |
Witam, potrzebuje informacji kto by mógł indywidualnie udzielać korepetycji z języka angielskiego? Chodzi mi o osobę która zna się na rzeczy..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korepetycje angielski gdzie najlepiej? |
polecam easyenglish :) korepetycjezjang@gmail.com
|
|
|
szkola jezykowa bedzie najlepsza
|
|
szkoły.... Śmiechu warte (!)
|
|
justynachojnowska87@gmail.com
|
|
uważam, że właśnie szkoły językowe teraz na rynku nie są wcale takie złe, zobacz Speak up, to duża szkoła, ma wiele oddziałów, swoim uczniom oferuje vouchery na darmowe lekcje i platformę online do samokształcenia, dlatego ja moją córę przed maturą nie ładowałam na korki bo mnie po prostu nie stać, u nas taka opcja tylko wchodziła w grę i maturę pisemną zdała na 80% a ustną na 90% to chyba niezłe wyniki:)
|
|
podtrzymuję temat potrzebuje korepetycji dla syna w 5 klasie , proszę podpowiedzieć do kogo
|
|
?
|
|
Polecam EEC na Mickiewicza na przeciwko szkoly nr7. Moje dziecko tam uczeszcza i jestem zadowolony oraz latorosl tez.
|
|
Fajna sprawą są korepetycje przez Skype. Dziecko nie będzie musiało nigdzie dojeżdżać. Wystarczy zajrzeć na http://preply.com/pl/ Jeśli interesują Ciebie korepetycje tradycyjne to na tej stronie znajdziesz ludzi którzy zajmują się udzielaniem korepetycji, a mieszkają niedaleko.
|
|
Tylko nie na Kazanską.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |