Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
second-hand'y? |
Na wstępie - kieruję ten wątek przede wszystkim do płci pięknej. Jakie mamy w Łomży second-hand'y badź outlety godne polecenia? Interesuje mnie odzież dla przedziału wiekowego 20-30. ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: second-hand'y? |
Do Białegostoku jedź, w lomzy łachy dla lomzynskich ŁACHmaniarzy :)
|
|
A w Białym coś konkretnego?
|
|
no właśnie co w Białym? Podobno jest jakiś przy dworcu
|
|
W białym tak samo jak w Łomży ,trochę tego jest..Na każdy przedział wiekowy . więc trzeba zakasać rękawy i przystąpić do "szperkowania",nikt nikomu gotowego na tacy nie poda :-D
|
|
no wiadomo:) trzeba umiec szperac :)
|
|
przy rondzie na zjezdzie jest fajny i wzorcowania na dwornej iii jeszcze w 4 plus tam gdzie orange tylko w piwnicy i tani armani na piętrze
|
|
szmijzerka na dwornej, slyszalam o tym dobre opinie
|
|
W bialym są duze second-handy.Jak bylem raz a bylo to gdzies ok 10 rano, to ludzie walczyli ze sobą odpychali się kopali , wyszedlem odrazu, bo chamstwa niezniese :)
|
|
Kupujcie dalej ten syf, nie brzydzicie się? ...........................................
|
|
na księcia janusza galeria europa :) na ksieznej Anny alicja
|
|
#KAMA# pewnie że się nie brzydzimy, a czego? Ostatnio kupiłam dwie nowe bluzki George, zaje.biste. Brzydze się kupować w "nowych', "firmowych" sklepach tych chińskich podróbek zrobionych ze skażonych materiałów; a w nich męskie XXL to nasze zaledwie L
|
|
Nowe bluzki w sklepie z używanymi ubraniami, niesamowite zjawisko, gratuluję. Skąd wiesz że są odpowiednio zdezynfekowane i zdezynsekowane? A wiesz gdzie te Twoje bluzki zostały uszyte? Czy aby nie w Chinach? ...........................................
|
|
Dziękuję, bluzki nowe, z metkami :) A czy firma George szyje swoje bluzki w Chinach - ciężko powiedzieć... Ale mam tą świadomość że kupiłam za grosze a nie za kilkaset zł - w gruncie rzeczy badziewie, szyte w Chinach, udające oryginał ;)
|
|
#KAMA# z bluzkami z sieciówek też masz taki problem? Wolisz iść do galerii i kupić takie ubrudzone w pomarańczowych podkładach i przymierzane przez setki osób rzeczy? Chyba że kupujesz ciuchy od projektanta..
|
|
Myślałam ze do mnie mówisz fair01 :D
|
|
nie, wiesz ja też kupuję ubrania z outletów, ostatnio znalazłam rurki które nie były zakładane ani przymierzane i są idealne :) W zwykłym sklepie płacisz 100zł za spodnie średniej jakości, które były tysiące razy przymierzane przez dziewczyny które maja rozmiar L, a myślą że powinny nosić S.. A nawet jeśli kupisz takie w outlecie to można jakoś przeżyć, bo płacisz 10 czy 20% ceny sieciówki :)
|
|
fair01 ja też znalazłam extra rurki - czarne , cieniowane. Jeszcze z papierową metką z tyłu a przyczyną znalezienia się ich w outlecie był.......brak guzika w pasie ;) Odpadł poprostu... A spodnie świetne :)
|
|
czy sklep z używaną odzieżą z 4plus na piętrze obok salonu meblowego został na dobre zamknięty czy go gdzieś przeniesiono ?
|
|
Przeniesiono ale tym razem jest z drugiej strony tego meblowego, prawie naprzeciwko wejscia do chinczyka. Dziala pod zmieniona nazwa
|
|
dzięki
|
|
Ja polecam outlet wieszak przy sp7 :)
|
|
ja polecam Lejdis,szmijzerka,gwoździej koło K1 na Śniadeckiego,dyskont nad Bodziem,i fashion mix na wyszyńskiego,mi one jak najbardziej pasuja
|
|
A mi nie pasuje żaden, wszędzie taki chłam ze szok. Jest nowy jeszcze na polowej. Nie wiem nie byłam jak ktoś wie niech napisze, znajduje się obok solarium.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |