Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet |
Witam, Jakiego dostawcę internetu polecacie w Łomży? Rozważam Multimedię, IST i Netię. Proszę o opinie o internecie tych firm. Czy są problemy z ciągłością pracy, jak szybko działa, kontakt z obsługą? pozdrawiam,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet |
Człowieku, było już setki takich tematów. Umiejętne szukanie w Google nie boli ;)
|
|
Bardzo możliwe, że było wiele takich wątków, ale chciałbym uzyskać aktualniejsze informacje. Zatem, po co odpisujesz, jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia na ten temat?
|
|
Aktualniejsze? A co mogło się zmienić przez parę tygodni? No ale niech będzie, poznaj moje zdanie :P Polecam IST, mam już kilka lat i nie narzekam, przerw z ich winy sobie nie przypominam (nie mówię, że nie było), szybkości nie sprawdzam bo nie potrzebuję, a obsługa bardzo ok, np. kiedyś nie odebrali telefonu, ale po ok. 20 minutach oddzwonili, co zaliczyłem im na +. O Multimedii nie wypowiem się, bo nie wiem, natomiast BOK w Netii to jakaś porażka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |