Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przypomnienie dla łomżyńskich "kierowców" |
http://miastadlarowerow.pl/index_wiadomosci.php?dzial=2&kat=8&art=80 Po dzisiejszej przejażdżce mogę śmiało stwierdzić, że 100% tutejszych kierowców (?) nie zna przepisów ruchu drogowego. Brawo, tak trzymać!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przypomnienie dla łomżyńskich "kierowców" |
nie zgadzam się z Tobą, tego przepisu nie zna około 90 % naszych kierowców, tak samo jak 50 % pieszych traktuje dwukolorowy chodnik jak ..... dwukolorowych chodnik. dziwi mnie bardzo, że młodzi ludzie nie wiedzą, po co są dwa kolory, staruszkom się nie dziwię i podchodzę ze zrozumieniem. a kierowcy ..... zwyczajnie mnie śmieszą, jestem w o tyle dobrej sytuacji, że raczej z samochodu nie wysiądą i do bicia nie podskoczą :-), he, he. no cóż trzeba czasu, dużo czasu i ..... więcej ścieżek rowerowych.
|
|
na wiosnę jak przesiądę się na rower sprawdzę, czy jest postęp w tej kwestii u nas we wsi Łomża.
|
|
rower nie ma nigdy pierwszeństwa zrozumcie to wreszcie :) w Konstytucji mamy zagwarantowaną rodzinę tradycyjną orz równość, i co z tego? ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |