Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Która siłownia? |
Witam. Mam małe pytanko... Która siłownia w Łomży jest najlepsza? Gdzie jest najwiecej sprzętu, i panuje miła atmosfera?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Która siłownia? |
Gardos.....gdybyś poszukał tu po tematach to byś się dowiedział.... było dużo tematów!!!
|
|
Zibi :) zero koksu,fachowy trener.... Polecam
|
|
u hapona jest dobra silka duzo koksu oj duuuuuuzo :))
|
|
tytan koło szpitala trenuje mistrz świata Sputowski niema koksu i jest niezle.polecam
|
|
a co ten koks?
|
|
Koks – paliwo uzyskiwane poprzez przemysłowe wygrzewanie węgla kamiennego w temperaturze 600-1200 °C w specjalnie w tym celu skonstruowanym piecu koksowniczym za pomocą gazów spalinowych (bez dostępu tlenu). Jest to paliwo o wyższej kaloryczności od zwykłego węgla kopalnego, gdyż zawiera co najmniej 90-95% czystego pierwiastka węgla, zaś specjalne gatunki węgla przy odpowiedniej technologii mogą dawać nawet czystość rzędu 98%. W procesie koksowania z surowego węgla usuwane są gazy, ciecze, substancje łatwotopliwe (np. siarka), oraz inne substancje (głównie organiczne) ulegające rozkładowi w tych temperaturach.
|
|
Prezes 38 - koks to inaczej środki dopingujące,sterydy,jedno z najgorszych gównien jakie człowiek wymyślił,zmora sportu......... A tak bardziej fachowo: Sterydy anaboliczne to grupa steroidów pochodzenia naturalnego lub syntetycznego, która ma silne działanie anaboliczne tzn. powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu zwierząt i ludzi. Pzdr
|
|
a jest może u nas jakaś siłownia z klimatyzacją?? bigi2004
|
|
...........i instruktorkami toples? Pozdrawiam
|
|
mieczkos najkgorsze gowno jakie czlowiek wymyslil to narkotyki a nie koks.
|
|
do bigi2004: tak w intercosmetic tam tez jest spoko klimat i nie mam koksu !!!
|
|
Gardos idz na siłke do filipa ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
urzad skarbowy... i koks i narkotyki to jedno wielkie gówno....
|
|
....Graj w zielone... Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
Ewa to dobra siłownia zabaczcie co mogą zrobić sterydy z człowiekiem http://www.smog.pl/wideo/1733/sterydy/
|
|
pan profesor Haponik ma jeszcze ssiłownie?? pozdro absolwent II LO:)
|
|
Pan Haponik nigdy nie mial swojej silowni byl jedynie pracownikiem "relaxu" co do ewy to nie polecam nawet glosniej nie mozna krzykac przy wysilku bo zaraz powiedza ze zaklucasz spokoj innych uzytkownikow silowni ja osobiscie poleca m Zibi a co do wypowiedzi mieczkosia ZIBI= 0 koksu hahaha boki zrywam albo chodzisz tam zeby tylko pochodzic albo wiesz cos wiecej a jak nie to razej niepotrzebnie sie wypowiadasz na kazdej silce jest koks tylko nie trzeba sie obwieszczac z tym ze w przyszlosci chce sie byc policjantem i bedzie git :))))) ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
dla kogo ma byc koks dla tego jest a inni niech jedza serwatke.... \\\"chciałbym mieć dziewczynę... albo chociaż rower...\\\"
|
|
furiat a ty zjedz gowno !!!!
|
|
hehheheh
|
|
|
witam, co do siłowni to zobaczcie sobie to: http://www.smog.pl/wideo/1733/sterydy/
|
|
cycq cóż mogę powiedziec.... za inteligentny to chyba nie jesteś... jak bedziesz sie tak brzydko odzywał to powiem twoim rodzicom i zabronia ci siedziec przy komputerze!!!!!! \\\"chciałbym mieć dziewczynę... albo chociaż rower...\\\"
|
|
www.silownia-tytan.pl TYTAN
|
|
Ja swego czasu miałem 3 siłownie do wyboru, hehe... Na Dmowskiego dobra. Polecam z czystym sumieniem...
|
|
jakby ktos pytal o koks to na cieplowni maja go duzo bo pala nim w piecach :)
|
|
"EWA" jest dla pedalow. Polecam "TYTAN" i"ZIBI".
|
|
o właśnie
|
|
mi sie p doba intercosmetic
|
|
Czy TYTAN rzeczywiście wygląda tak ----> www.silownia-tytan.pl ? . Swego czasu wyglądało mi to na jakąś mordownie...
|
|
A sprawdziles kontakt?!
|
|
A dlaczego Ewa dla pedałów?
|
|
ten post był pisany 7 lat temu :)
|
|
Wiurek - silownia Tytan, do ktorej dales link wyzej znajduje sie w Rudzie Slaskiej :)
|
|
Bo takim linkiem poczęstował mnie użytkownik o nazie TYTAN... chwaląc niby siłownie Tytan
|
|
Polecam HSF, ul.Mickiewicza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |