Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRACA w Artdesk Sp. Z.O.O. |
WITAM, szukam ofert pracy w necie i nasunęło mi się ogłoszenie pracodawcy który zatrudni na cały etat do sklepu spożywczego bez żadnego doświadczenia i płaci 2200 netto. Oferty tej samej firmy są również w innych miastach i tu nasuwa się pytanie co to za firma ? Czy ktoś z poszukujacych pracy ma jakieś informacje na temat tej firmy? bo dla mnie to dziwne ze własciciel przyjmuje nawet z wykształceniem podstawowym. http://pl.jobbaloon.com/search/p-artdesk-sp.-z.o.o.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRACA w Artdesk Sp. Z.O.O. |
Pewnie ktoś znowu chce dane osobowe pozyskać. Ludzie nawysyłają cv a potem będą przychodzić do nich super oferty.
|
|
No właśnie tez myślę że to jakaś ściema. SPROSTOWANIE nie 2200 netto a 2200 brutto...
|
|
Jakaś znana sieć sklepów musi być szukają ludzi w większości miast w Polsce. Ale ja osobiście o żadnym takim sklepie nie słyszałem a po 2 bądźmy realistami kto na start daje 2200 zł i to bez żadnego wykształcenia.
|
|
no to jak 2200 brutto to nie rewelacja żadna i studiów wyższych tylko jakiś debil z Łomży (mówię o pracodawcy) może wymagać, a jak zatrudni bez doświadczenia i po podstawówce, no tam ze średnim powiedzmy to mu taki pracownik wydziwiać nie będzie i nie ucieknie do lepszej pracy bo jej nie znajdzie (innego sklepu) szczególnie w Łomży to tak zdroworozsądkowo napisałem, ale może tak być, ze o CV chodzi.
|
|
cyt. bądźmy realistami kto na start daje 2200 zł i to bez żadnego wykształcenia. 2200 brutto to nie jest dużo a wykształcenie dzisiaj strasznie się zdewaluowało :-) już Pawlak mówił, że Polska dzieli się na mądrych i głupich......... a nie na wykształconych i niewykształconych
|
|
Hmmm no ale równie dobrze może sobie taki wybierać ludzi z dużo wyższym wykształceniem. i z większym doświadczeniem w branży dodając że rynek pracy wygląda lichutko, nie sądzę ze potencjalny pracownik ma szanse na lepszą pracę. A może firma Artdesk Sp. Z.O.O. to tylko pośrednik? tak czy siak powinni napisać o sobie dużo więcej...
|
|
Już się tak nie napinaj mówiłem o łomżyńskich realiach i konkretnym przypadku. Popatrz se w internecie poszukaj strony tej firmy. szukają w ciągu dnia ludzi w całej Polsce a w internecie o nich cisza.
|
|
Masakra ...
|
|
łomżyńskie, niełomżyńskie :-) praca żadna to nie wstyd, ale człowiek z wyższym wykształceniem nie będzie pracował w sklepie za 2200 brutto długo, albo studia zrobił za jajka i zwyczajnie jest mniej rozgarnięty niż nie jeden po zawodówce. pracodawca nie jest idiotą, nawet w Łomży, nie dyplom pracuje tylko człowiek, a nie każdy dzisiaj sprzątać umie, chociaż wszystkim się wydaje, że to banalne zajęcie.
|
|
poza tym jak napisałem trzeba być łomżyńskim pracodawcą debilem, żeby na sprzątaczkę, ochroniarza, sklepikarza żądać studiów i trzech języków obcych i liczyć, że ten co się zgłosi do pracy nie ucieknie przy najbliższej okazji gdzie indziej, normalna "kariera"
|
|
tomek24042004 Albo jestes idiotą albo tylko takiego tu strugasz Płaca 2200 na sklep to DUZO, ogolnie w lomzy na większosci stanowisk , tez DUZO. Sądze, że albo jestes bezrobotny, albo sam napier%asz za najniższą krajową , w koncu miałbyś lepszy internet niż tania H&owa vectra ? Gdybyś naprawdę wychylał nos poza łomże, to byś wiedział ze przez ładnych pare lat przynajmniej, Wyksztalcony Kowalski dochodzi z 1500 do 2200 na swoim jednym stanowisku.Nie mówię tu o nie których słuzbach mundurowych czy informatyce, ale np pracowniku biurowym . Przypuszczam, że każdy glupi i ten z wyksztalceniem wyzszym i bez , z pocalunkiem w D*pe, robiłby za 2200 w SKLEPIE znając dzisiejsze polskie realia. Nie zyjemy w Norwegii.
|
|
błąd, chodziło o 1200 ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |