Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jubiler Łomza |
Witam chciałem się zapytać gdzie w Łomży zastanę jubilera nie chodzi mi o APART bo tam w ch*j drogo tylko z takimi i rozsądnimi cenami? Bo chciałbym kupić swojej dziewczynie złoty łańcuszek z zawieszką serca
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jubiler Łomza |
Po co, jak za pół roku się rozstaniecie, a pieniędze pojdą w H
|
|
Po to aby kobieta mogła poczuć się jak na kobietę przystało. Moim zdaniem kazdy facet powinien robić kobiecie jakiekolwiek prezenty ;).
|
|
Praca Autor: razer91s (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-01-14 15:44 Szukam pracy na całe ferie jestem młodym sumiennym chłopakiem . żadna praca nie hańbi. Proszę składać tylko poważne oferty. .................. to już tyle kasy natłukłeś w tydzień ferii a w restauracji Na Farnej byłeś już z tą dziewczyną i jakie wrażenia ?
|
|
Sluchaj kolego kobieta sie poczuje kobieta jak ja dowartosciujesz a zloto hmmm samo przyjdzie
|
|
nie przejmuj się kretynami... jubilera masz np. na mazowieckie, długiej lub Niemcewicza.
|
|
Aaaaa, zupełnie zapomniałem że chodzi o młodzieżowe święto walentynkowe :)
|
|
Egzorcysta ogarnij się myślisz że zabłysnąłeś, a ty młody jak masz czas to przejdź się do kilku sklepów sam sprawdź jakie ceny, wiadomo co sklep to inna cena .
|
|
no to sorry , gdzie on ZASTANIE jubilera i łańcuszek z zawieszką serca a z takimi i rozsądnimi cenami? to nie wiem, bo jakoś to było ch*jowo sformułowane ................ wiem za to , że w ferie należałoby popracować nad językiem polskim
|
|
dobrze ze Ty zawsze używasz poprawnych sformułowań... zawsze we dwóch macie dużo do powiedzenia i przeważnie nie na temat. Widze ze niektórym nuda doskwiera i to strasznie.
|
|
przynajmniej odrobinę się staram ,
|
|
POSZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE NAWET I Z DWOMA SERDUSZKAMI:)U NAS JUBILEROW NIE BRAKUJE KTO CO LUBI A ZA DARMO W PYSK NAWET NIE WALA)))))
|
|
łańcuszków się nie kupuje , ale każdy tam ma swoje przekonania :) , Czytając wasze odpowiedzi , to jak spacerować po psychiatrku ... ^^
|
|
eee tam nie kupuje się.. Jeśli będą wobec siebie wporządku to powinno im się udać, przesądy naszych babć itd. tego nie zmienią. Polecam jubilera na Mazowieckiej, mają dość konkurencyjne ceny
|
|
Na ul krótkiej jest najtańszy w Łomży jubiler i mają tam ładne przywieszki i łańcuszki w sobote sprawdzałem ;)
|
|
Zajrzyj www.jubilerpieciak.pl
|
|
zbyszekp że jak? rupieciak.pl ?
|
|
bez komentarza Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: zbyszekp Posty: 166 Imię: zbyszek E-mail: pieciakz@wp.pl
|
|
A dlaczego bez komentarza?. Nie można samemu zaprosić klienta do siebie. To zakazane?
|
|
Mozna ale to raczej slaba reklama
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |