niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lekarz rehabilitacji

Poszukuję lekarza rehabilitacji dla 2 -letniego dziecka. Czy znacie jakiegoś dobrego, niekoniecznie w Łomży, prócz Centrum Rehabilitacji na Rybakach i p. Eliasz? Z góry dziękuję za wszelkie informacje :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lekarz rehabilitacji

Poszukaj w internecie centrum rehabilitacji według schorzenia dziecka. Powinien to być lekarz z wąską specjalnością rehabilitacji.

Eliasz Ci wszystko wmówi.lepiej poszukac lekarza poza lomza zeby przepisal cwiczenia i prywatnie wziac.slyszalam ze najlepsza fizjoterapeutka jest Pani Marzena ze szpitala

Bywa tu niejaka Wisienka123 ppdobno ma cos wspolnego z fizjoterapeuami,moze cos poradzi :-)

Dobrze wyczytałaś tym razem Diablicaaaa, brawo! I mam poniekąd coś wspólnego z FIZJOTERAPEUTAMI a nie z FIZJOTERAPEUAMI (ale daruje ci ten błąd - zjadłaś literkę z podniecenia, zdarza się ) ponieważ szkoliłam się w pokrewnym kierunku jakbyś chciała wiedzieć :) Widzę że w dalszym ciągu mnie śledzisz na forum - zmień obiekt westchnień bo ja również tak jak inni nie jestem tobą zainteresowana :*

ciuchcia jeśli szukasz lekarza dla małego dziecka obojętnie o jakie schorzenie by nie chodziło to szczerze polecam DSK Białystok. Tam jest caaaały dziecięcy szpital i spacjaliści trudniący się tylko chorobami dot.dzieci. W Łomży nie wiem kogo mogłabym Ci polecić bo akurat w tym przypadku nie miałam do czynienia więc trudno mi powiedzieć..

Wisienka 123 nie dodawaj tych buziakow bo nie chcialabym zwymiotowac.A po drugie znajdz sobie lesbijke do tego rozpustnico:-) Co do zaintrresowan to postaraj wypowiadac sie tylko za siebie,nie wciagaj w to od razu innych.No chyba ze cie upowaznili na ta sekretarke:-D haha ale z zawodem to strzelilas.Ty sie na sprzataczke nie dajesz ze swoim zachowaniem haha pani wyszkolona:-D :-D Milego dnia...idz dla jelenia robic obiad :-D

Ten buziak to miał być dla jaj cioto ha. Ktoś na forum gdy mnie szukałaś zakładając o mnie temat tak cię określił że jesteś chyba les wiec dlatego tak piszę.
Nie życzę sobie żebyś tu do mnie i o mnie pisała, sama prowokujesz a później masz pretensje. Ja o tobie w żadnym poście nie wspominam więc i ty się ode mnie odchrzań poprostu. Żegnam cię , przyczep się do kogoś innego , proste prawda?

Wisienko i Diablico chcecie podialogowć to w innym poscie. Ja tu szukam porady a nie kłótni, ale Wisienko dziękuję za Twoją poradę :-)
b35 dlatego szukam innego lekarza by zweryfikować informacje otrzymane od P. Eliasz.

Ojej ciote masz? Pewnie dlatego zle sie czujesz.Nie martw sie,kika dni i minie:-) no dobrze,dobrze....juz sie odczepie od ciebie bo widze ze bardzo sie stresujesz....a wiesz ze od tego zmarszczki sie robia:-) i kto by zechcial brzydka,pomarszczona wisienke:-D Trzymaj sie....jednego jelenia:-D

ciuchcia ona mnie prześladuje i wszędzie gdzie się nie odezwe zaraz i ta jest, to jest ode mnie nie zależne niestety... :(
ciuchacia a jaką diagnozę wystawiła p.Eliasz? Może wtedy coś więcej napiszę jesli oczywiście będe coś wiedzieć na ten temat.

Ciuchcia ja po wizycie u dr Eliasz, poszłam jeszcze prywatnie do dr Gołaszewskiego (ortopeda) przyjmuje prywatnie na Sybiraków. Z tym, że u mnie mały ma problemy z nóżkami. Na rehabilitację, chodziliśmy na Rybaki.

Diablicaaaa wisienkę każdy chce :D A ciebie mimo kuszącego logina - nikt :D Chciałaś sobie nim dodać sekaspilu ale się nie udało.. Nie do mnie o to pretensje.. żegnaj

dziękuję Wisienka za dobre chęci ale chronię prywatności swojego dziecka jak mogę tym bardziej na tak małym forum. W wielkim skrócie. p. Eliasz zleciła rehabilitację kończyn dolnych, choć neurolog i ortopeda nie widzą takiej potrzeby. Na Rybakach w poczekalni spotkałam Pana, którego dziecko miało podobną diagnozę i z powodu prze-rehabilitowania jest jeszcze gorzej. I tego się obawiam.

Wisienka,toc mowilam ze wygladasz jak du.pa zzavkrzaka,dlatego kazdy cie bierze...pod tym krzakiem haha

Ciuchcia wybacz,juz wiecej nie bede tutaj pisala.Przepraszam za zasmiecanie tematu.

Diablicaaaa skończ z tym rynsztokiem ,

siedzisz w tym szalecie miejskim i się nudzisz ,

kible zmywaj

ciuchcia , rozumiem... Nie wiem co z kończynami dolnymi u Twojego dziecka -czy zanik mięśni, czy wiotkość lub spastyczność a może poprostu coś z bioderkami.. Nie będę zgadywać..W kazdym bądź razie naprawdę polecam DSK Białystok do konsultacji.. Nie zwlekaj jeśli są takie rozbieżności w ocenie.

Diablicaaaa niestety nie zostało ci dane zobaczyć jak wyglądam :D Więc skoncz te insynuacje :D
Chyba cie do tesco jednak nie przyjęli na sprzataczkę skoro ciągle urzędujesz na forum a skoro już się załapałaś na babcię klozetową w szalecie miejskim to starannie wykonuj swoją pracę - zawsze to jakiś wpis do cv i być moze dobre referencje w razie jak będziesz ponownie ubiegać się do tesco :D

FeMaLe - byłam u P. Gołaszewskiego, nie widzi potrzeby rehabilitacji. Tymczasem pożal się boże jeden profesorek od 7 boleści z DSK od razu chciał położyć dziecko do szpitala i kroic!! Więc tym z DSK mniej ufam w diagnozie niż p. Eliasz, która wydaje się ma u nas monopol na rehabilitację.

jesli chodzi o malutkie dzieci to autorytetem dla mnie jest Pawel Zawitkowski.

a Golaszewski pieluche zalecał miedzy nozki mimo ze na usg wszystko bylo ok

proponuję konsultacje u pana Waldemara Gregorka z Podgórza, szczegółów trzeba poszukać np w \"goglach\", słyszałam o nim same pozytywne opinie.

Polecam p. Marzene ze szpitala. Moja córkę w 3mce wyprowadziła \"na prosto\" a na rybakach bym ja z rok rehabilitowala. Polecam aby ona zobaczyla Twoje dziecko najpierw, naprawdę kobieta zna się na tym co robi. Ma podejście do dzieci. Warta każdej złotówki. Zreszto czego się nie robi dla zdrowego i prostego dziecka...

Czy Pani Marzena przyjmuje na fundusz, czy tylko prywatnie , ile kosztuje wizyta i jakieś bliższe namiary bo terz mam problem :(

:):):):):)
wiśnia, urzekła mnie twoja historia i głupota !
czytając te brednie dobrze się uśmiałem, ty naprawdę jesteś prymitywem, powiedz skąd biorą się takie robaczywe śliwki jak ty?
zmień lepiej nicka na kłótliwa pestka, będzie bardziej adekwatnie do zgorzkniałej resztki po smacznym owocu!!!!!!!!

LOL , ty jesteś tylko robakiem w starej zasuszonej wiśni :)

?

:):):)

wiśnia , nudzę się może coś nowego napiszesz ? hahaha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org