Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolczyk |
Witam, czy mógłby ktoś polecić mi jakiś salon czy coś, gdzie potrafią profesjonalnie przebić ucho? Chodzi mi o klasyczny kolczyk w uchu (nie żadne chrząstki czy coś). Z góry dziękuję za przydatne odpowiedzi. Onufry Zagłoba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolczyk |
Niewiem czy ty dziewczyna czy chlop ale to bez znaczenia. Popros znajomego aby ci przebił w domu, obojetnie jakim kolczykiem, to trwa 2sekundy i nic nie boli,ani krwi nie ma. Salon jest zbedny.
|
|
Albo samemu igłą do zastrzyków. Jako środek znieczulający użyj dobrze schłodzonego dezodorantu potrzymanego wcześniej z 15 minut w zamrażalce. Albo idż do salonu kosmetycznego jak się boisz sam...chociaż ja tym sposobem dużo sobie kiedyś dziurek porobiłam i nic nie bolało :-)
|
|
Wolę jednak zrobić u profesjonalisty:) Polecisz może kogoś? Onufry Zagłoba
|
|
na sybirakow. nie pamietam nazwy i dokladnego adresu, ale chyba jedyny w lomzy co mi przeklucia (chrzastki) nie spie***l, bardzo dobrze i szybko sie zagoilo. jakos blisko sybirakow 12, mysle ze google ci pokaze, to jakis salon urody jak sie nie myle. unikaj na dlugiej i krotkiej! wdalo mi sie zakazenie, bynajmniej nie z powodu niedbalstwa o miejsce przeklucia...
|
|
No naprawdę każda kosmetyczka to robi.wybierz tam gdzie ci najbliżej idź i już,to żadek skomplikowany zabieg żeby aż specjalnie tu kogoś polecać
|
|
Np intercosmetic
|
|
ja tez robilam w intercosmetics. Przebili normalnie, co tu pisac. Mysle, ze jak w kazdym innym salonie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |