Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŚWIATŁA PRZY KAUFLANDZIE! |
Od tych świateł to można k..... dostać. Nie dość, że trzeba czekać po 5 min, to jak już się zapali zielone to zawsze tak, by równo w jechać na czerwony światła na rondzie. Po co są te czujniki ruchy? W nocy to jeszcze działa jak cie mogę, ale za dnia.. masakra. Życie to nie je bajka, nie podrapie cie po jajkach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŚWIATŁA PRZY KAUFLANDZIE! |
Weź nie przesadzaj chłopie, nie jest tak tragicznie
|
|
To cieszę się, że chociaż dla Ciebie jest ok :) Ale jak będziesz się kiedyś gdzieś spieszył i będziesz czekał właśnie na nich, a z dwóch stron nie będzie nic jechać dłuższy czas, a Ty mimo to dalej będziesz czekał i czekał to się zgodzisz ze mną ;) Życie to nie je bajka, nie podrapie cie po jajkach
|
|
w aucie jeszcze można posiedzieć cierpliwie i poczekać,Spróbuj kiedyś przejść ul.Legionów przy drzewnej,nic nie jedzie a stać trzeba i to przesadnie długo.W którymś z miast przestawili światła na takich ulicach tak,by zawsze paliło się czerwone(dla aut),dopiero jak nadjeżdża pojazd zmieniają się.koszty prawie żadne(kwestia ustawień),a nie trzeba stać i marznąć czy moknąć. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
zawsze mozesz jechac przez osiedle
|
|
Autor: Mr.Wladeczek ma rację te czujniki nie działają o ile wogóle są
|
|
chcieliscie Tuska? to teraz macie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
po wygranych wyborach sam kaczor osobiście będzie tam stał na tym rondzie i ruchem kierował na zmianę z antkiem?
|
|
rząd za cos odpowiada konkretnego? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Czujniki działają, tyle że ustawione tak, że reagują dopiero wieczorem. W dzień są ustawione czasowo.
|
|
za ŚWIATŁA PRZY KAUFLANDZIE!? za kaczora będzie TAM lepiej?
|
|
nie wiem o jakiego kaczora ci chodzi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
no o tego karła, co na Majdanie Kliczce pod pachę wchodził
|
|
Od godziny 6 do 20 sygnalizacje kufland-rondo solidarności-małachowskiego pracują w trybie skoordynowanym (w teorii), stałoczasowym i wtedy czujniki nie mają większego znaczenia. Moim zdaniem wszystkie nowe sygnalizacje w mieście mają nie najlepszy program, zdecydowanie za rzadko się zmieniają i przez większość czasu przepuszczają powietrze. Jakieś przeskalowane pomiary ruchu chyba wzięto do obliczeń. A w nocy nie ma większego sensu, żeby większość sygnalizacji pracowała, przynajmniej jeśli chodzi o krzyżowkę Legionów x Sikorskiego to reakcja tej sygnalizacji w nocy to jakaś porażka. Dla przykładu najkorzystniej pracuje sygnalizacja w Piątnicy, bo wystarczająco często się zmienia i nie traci się na niej tyle czasu.
|
|
Jeśli nic nie jedzie z obydwu stron i jak cię to wnerwia to poco stoisz ? ,wal na czerwonym ...
|
|
Ja jeździłem na czerwonym. Jeżeli mnie zatrzymają nie podpisze mandatu. Pójdę do sądu i przedstawię wszystkie wadliwe sygnalizację. Taka metropolia jak lomza nie potrzebuje świateł na niektórych skrzyżowaniach. Źle ustawione czasowo Większość niepotrzebna Zielona strzałka w prawo powinna zawsze się świecić Rondo przy Piłsudskiego i Zawadzkiej to totalna porażka i strata czasu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |