Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypad na dorsze. |
Witam. Jeśli ktoś organizuje, czy jest ktoś zainteresowany, to zawsze można się zrzucić i będzie taniej. Proszę o konkretne propozycje ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypad na dorsze. |
Leszcz jestes. Jak bedziesz robil wypad na rekiny, to się zgloszę, i pokaże ci, jak wygląda prawdziwy mężczyzna.
|
|
Więc pokaż mi tego rekina i udowodnij co potrafisz, a skoro nie możesz tego dokonać, to już wiesz kim jesteś i co ja o tym sądzę. Bez urazy, pozdrawiam. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Jak twoja żo*a pokaże cycki, to ja pokaże ci tego rekina
|
|
też masz problem wpadnij do rybnego
|
|
W rybnym , daje rybami
|
|
Oj ELop, wybierz się chłopie na neonki albo glonojady, ochłoń człowieku...
|
|
Rondo, a to ty jesteś tym idi$tą co wymuszą pierwszenstwo swoim bmw e30 na wszystkich rondach w lomzy ?
|
|
Dobra, tych chętnych do przedszkola to proszę o zapisy na wiosnę, bo już w tym roku nie ma miejsc, a ekipa już zebrana, także dzięki nawet za głupie wypowiedzi. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Wędkarstwo to jest męskie hobby i nie należy do tanich, czyli nie jest dla dzieciaków, które jeszcze dorastają i nie wiedzą, z czym to się wiąże, dlatego mam wzgląd i wybaczam za te głupie wypowiedzi hehe :) ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
a mydło drogie
|
|
Ci skur*syny z wędkami zawsze mnie wkur@ja. Najlepsze miejsca zajmują nad wodą.Zero kultury, jest potrzeba, wstaja , wyjmuja siusiaka i leją w krzak jak zwierze.
|
|
Egzorcysta, jeśli pobrudziłeś se łapska, to kup se mydło i zobaczysz jaka cena, jeśli chcesz zjeść rybę, to idziesz do rybnego, a jeśli chcesz coś przeżyć, bo masz jakąś pasję, to za to płacisz, bo to jest twój koszt, lecz widzę, że do pustego móżdżku nigdy nie dotrze co jest pasją, a co zakupem, bo to jest znaczna różnica. TEMAT ZAKOŃCZONY ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Co to za pasja Trzeba być leszczem, żeby łapać dorsze
|
|
leszczem to jestes ty jełopie jak bys zima wypłynał w morze to bys posmakował zycia.a ty nic tylko dupe grzejesz przy kompie dupku jeden
|
|
to ty Mors jesteś, że zimą w morzu pływasz
|
|
Elop, wybacz, ale już nie mam 18 lat i czytałem twoją odpowiedź bez okularów, nie wiem jak do tego doszło że się pomyliłem, ale wyszło mi nie Elop, ale Jełop. Może ten nick bardziej by odpowiadał twoim wypowiedziom. I jeszcze jedno, nie odkręcaj kranu, bo się utopisz. Pozdrawiam. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Nie zamierzam utonąc w sposób taki , jaki próbowali pożegnać cie twoi rodzice. Ja niestety nie posiadam okularów dziadku, ale twoj nick jest dobrze widoczny, i zdradza że chodzisz jeszcze do liceum www.konsul.edu.pL A więc leszczu Wszystkiego najlepszego na maturach, przed wejsciem na sale, poperfumuj się dobrze, aby nie je$ało rybami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |