Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie polecam |
jak w temacie Budowa domów, tynki, posadzki. telefon: 692602780 e-mail: dariusz.nicinski@onet.eu ogłoszenie dodane 2014-01-31 onaion
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie polecam |
czemu? jeśli można zapytać
|
|
Takie ło "nie polecam" to sobie każdy może o wszystkim napisać... Szczegóły!
|
|
Spierniczone schody, dach, otwory okienne oto. Gdybym znalazła więcej poszkodowanych sprawę oddałabym do sadu onaion
|
|
...będzie pan zadowolony... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Fakt , wszystko zostało poprawione,ale co poszło kasy i zdrowia :-( do dziś szlag mnie trafia onaion
|
|
Dlatego gdy mnie spotkalo cos podobnego oddalam sprawe do sadu z powodztwa cywilnego... trzeba ludzi uczyc ze tak sie nie robi!!! Don't judge me! I was born to be awesome! NOT PERFECT! :D
|
|
Współczuję. Nie cierpię wszelkiej maści "fachowców". http://www.conrad.pl
|
|
Sprawę można wygrać w sądzie ale jak gościu umie się migać to nic mu nie zrobisz. Znam ludzi co z niejakim Szulcem za partactwo sprawy po wygrywali ale grosza nie odzyskali.
|
|
Obawiam się że w zaistniałej sytuacji to właśnie ów fachowiec może zrobić sprawę i kasy a w tym zdrowia pójdzie jeszcze więcej...
|
|
mam umowę, rachunek, zdjęcia, nagrania , świadków. Wiem, że tego roku co mi stawiał dom, spieprzył 3 budowy. Jakbysmy się zebrali, było by wiarygodniej i taniej rzecz jasna. onaion
|
|
Upublicznij zdjęcia, nagrania, itp, tak aby każdy mógł zobaczyć naocznie. 502
|
|
Ona upubliczni a on poda ja do sadu ze go oczernia. Dziewczyno.. wez sie w garsc. Sorawa to nie majatek.. moze i nie odda ale kilka lat komornik usiadzie mu na *****... w koncu cos odzyskasz... a on przestanie partaczyc i marnowac ludziom pieniadze! Don't judge me! I was born to be awesome! NOT PERFECT! :D
|
|
kto powiedział że upublicznię? to dowód dla sądu ma być onaion
|
|
Już było kilku takich którzy domy stawiali, tynki, posadzki, elektryke, hydraulike robili. A prawda jest taka kto jest do wszystkiego - jest do niczego. W każdej dziedzinie jest tyle niuansów, ze jedynie pasjonat w jednej jest w stanie zrobić coś tak jak należy.
|
|
Akurat z tym się nie zgodzę, są ludzie, którzy mają doświadczenie z życia wzięte, a nie z książek i rzekomej praktyki, a co do zdjęć czy dokumentów, to można to owszem upublicznić, bo jako osoba prywatna masz do tego prawo, jest to traktowane tak jak źle zaparkowany samochód z tablicami nieocenzurowanymi, czy inne podobne sprawy. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Nie musisz się zgadzać tak jak majstry nie muszą się szkolić. Wchodzą nowe materiały, nowe technologie. Jeżeli Majster robi wszystko to na bank tego nie ogarnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |