Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Postrzelony piesek szuka nowego domu |
HAPPY TAK DOSTAŁ NA IMIĘ I SZANSE NA ŻYCIE... ZOSTALZNALEZIONY NA DRODZE POD ŁOMŻĄ OKOLICE PIĄTNICY POSTRZELONY PSIAK MIAŁ W SOBIE 3 KULE JEST ŚWIEŻO PO OPERACJI. WIEK OKOŁO 3 LAT STRASZNIE WYCHUDZONY, ZANIEDBANY, CZY TO KOLEJNY BEZPAŃSKI PIES CZY KTOŚ CHCIAŁ SIĘ GO POZBYĆ???? TAKIE PYTANIA MI SIE NASUWAJĄ NA MYŚL... HAPPY PO ZAKONICZENIU LECZENIA ZOSTANIE WYDANY DO ADOPCJI. TERAZ PRZEBYWA U ŁUKASZA KTÓRY GO ZNALAZŁ I URATOWAŁ MU ŻYCIE kontak w sprawie adopcji Łukasz 606600152 PROSZĘ WAS POMÓZCIE ZNALEŚĆ MU DOM !!! W KUPIE SIŁA h0jowe forum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Postrzelony piesek szuka nowego domu |
Wkleiłam go tu : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=406027682865950&set=a.175812565887464.42588.100003761668574&type=1&theater Udostępniajcie.
|
|
i to są ludzie? to są potwory....
|
|
powinieneś też to zgłosić na policję ,że znalazłeś psa z ranami postrzałowymi. Co za debil strzelał do psa ???!!!! może ktoś rozpozna psiaka i znajdzie się bestia,która go zraniła.
|
|
Szczęście w nieszczęściu, że dobrego człowieka spotkał. Wydarzenie dla Happy na fb : https://www.facebook.com/events/658679197522835/
|
|
Piesek dalej czeka na nowego pana h0jowe forum
|
|
czy mogę prosić o zdjecie tego pieska w calosci "z boku" - jest podobny do pieska który zaginąl znajomej w lecie ?
|
|
|
I co? Znalazł dom?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |