Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pozyczka prywatna |
sluchajcie,jest ktos,kto mi pomoze? potrzebuje pozyczki prywatnej,bo jestem w bik,a provident mi odmowil-jak przypuszczam,bo ostatnia pozyczke oddalam po 4dniach,wiec nie zarobili.2500zl na umowe cywilno-prawna,znosny procent,okres 3-4 m-ce
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pozyczka prywatna |
To nie jesteś wiarygodna. Jak oddasz jak masz tyle długów?
|
|
aaanka czy jesteś zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Długów
|
|
a ile potrzebujesz i na co ta kasa ma byc ?
|
|
no wlasnie zeby pozbyc sie tego zaleglego dlugu i w miare szybko wyczyscic te swoja zla historie
|
|
2500zl na umowe cywilno-prawna,znosny procent,okres 3-4 m-ce a jakie masz/dasz zabezpieczenie pożyczki?
|
|
A czemu nie skorzystasz np. z pożyczki społecznościowej (kokos.pl itp.)?
|
|
Wniosek składa się przez doradcę, wtedy przynajmniej nie przepłacasz dużej kasy. Zostawiasz swoje parametry przez Górnośląskie Towarzystwo Finansowe, oni wyliczają u kogo masz szanse na pożyczkę, a gdzie tych szans na masz. I na tej podstawie podejmujesz decyzje. Łatwo dostać pożyczkę, ale łatwo też można wtopić.
|
|
pozyczek udzielam od3 do 5 tys procent 18.9 w skali miesiaca umowa cywilno prawna nie splacenie w terminie bonus 50 %
|
|
.
|
|
Mikro rata daje do 5 tysięcy na 2 lata. Może jeśli dług będzie rozłożony na taki okres, to jakoś uda się wam to spłacić terminowo. Odsetki na bardzo normalnym poziomie. A zresztą - sami spróbujcie sobie zrobić kalkulację i oceńcie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |