niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Działki nad bulwarami znowu nikt nie chciał

nikt nie chciał nie sprzedawać a samemu jako miasto zainwestować tylko mądrze w budowę mieszkań. Tylko uwaga musza być spełnione pewne wymagania nie budujemy kolejne klatki na kury ale mieszkania dla ludzi którzy gotowi są odpowiednio zapłacić za: powierzchnie od minimum 70 do 100 metrów , winda nawet przy dwóch kondygnacjach , parkingi na samochody pod budynkiem i winda z poziomu garażu na pietra, każde mieszkanie duży tras minimum 15 metrów kwadratowych tylko nie kiszka nie ustawna. Takie mieszkania szybko się sprzedadzą a zarobione w ten sposób pieniądze będzie można przeznaczyć na budowę innych mieszkań komunalnych dla ludzi których nie stać na kupno mieszkania.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Działki nad bulwarami znowu nikt nie chciał

lepszej lokalizacji na budowę ładnych mieszkań z pięknym widokiem na Narew i na wzgórze klasztorne nie można sobie wyobrazić. Oczywiście bloki dobrze zaprojektować z ładnymi szerokimi oknami a nie takie jak w nowym projekcie bloku przy ulicy Sikorskiego.

I trzeba pomyśleć by blokowisko, szczegónie wysokie nie zeszpeciło krajobrazu widoku pięknej łomżyńskiej skarpy. Mam co do tego poważne obawy, to samo mógłby uczynić wysoki budynek hotelu.

lomzanin

Bardzo śmieszne! Blokowisko w takim miejscu! Latem mieszkańcy skarżyliby się na hałasujących gości pobliskiego ogródka piwnego albo na cokolwiek innego, jak to w Łomży.

Działka nad Narwią
Autor: lomzanin77 (---.lomza.mm.pl) Data: 28-01-14 13:51

Zrobić tam jakiś teren rekreacyjny, miejsce do występów z muszlą koncertową na tle rzeki i publicznoscią od góry lub odwrotnie.
Coś mi sie wydaje, że o tym inwestorze możemy zapomnieć.

lomzanin

Re: Działka nad Narwią
Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-01-14 13:54

postawić pomnik

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"

Autor: wolny niewolnik (---.113.introlan.pl) Data: 28-01-14 13:58

muszlę koncertową już mamy,poprawić trzeba tylko jej wizerunek.
a!i przyczyny potrzeby jej istnienia trzeba organizować.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Autor: wolny niewolnik (---.113.introlan.pl) Data: 28-01-14 13:59

to odpowiednie miejsce na wrak ze Smoleńska ;-)

Autor: Ahmed (---.lomza.mm.pl) Data: 28-01-14 15:01

Skoro nie chcą kupić, to nie. W biznesie posucha a tym bardziej w Łomży. Skoro tak, to może lepiej zrobić obiecaną drugą nić bulwarów w stronę Piątnicy, a po jej ukończeniu temat się wyklaruje i łatwiej się to sprzeda.

Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna.

http://korwin-mikke.blog.onet.pl/

Autor: nie`dotyczy (---.adsl.inetia.pl) Data: 28-01-14 15:46

To dobre miejsce na biurowiec dla urzędników bo w ratuszu niedługo może zabraknąć miejsca.

Odpowiedz

frotka nie blokowisko tylko piękny budynek wkomponowany w to otoczenie z przeznaczeniem mieszkalnym . Może nawet dwa budynki jak starczy miejsca. A i bez przesady ,ze zaraz ludzie i dzieci na bulwarze będą komuś przeszkadzać. Dodam więcej podziwianie z okien takich mieszkań wschodów słońca nad Piątnickimi fortami to cud natury a tak widok będzie z okien tych mieszkań. oczywiście jeżeli ktoś pójdzie po rozum do głowy i takie budynki tam postawi.

świetna propozycja z tym blokiem/blokami, jeśli zostałyby ładnie zaprojektowane pod kątem wyglądu zew. jak i mieszkań (odpowiedni metraż i duże tarasy) to byłby to strzał w 10 dla miasta

już polelum miał ten genialny pomysł - apartamentowce - a jakoś poważni ludzie, inwestorzy z kasą nie wiedzą co robić z własnymi pieniędzmi i jak inwestować
powinni częściej tu zaglądać toby im gimbusy i bezrobotni doradzili jak się robi kokosy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org