Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FACEBÓK |
WJEM J.EB.ANA GIMBAZO ŻE PISZE SIĘ FACEBOOK ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FACEBÓK |
Ja też mam mało lajków hahahah ;)
|
|
FEJSBÓK !!!!
|
|
PRZECIEŻ NAPISAŁEM UŁOMIE NA DOLE ŻE WIEM ŻE TAK SIĘ PISZE CZIZES CZYTAJTA DO KOŃCA ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
ona ma siano w mózgu i coraz więcej młodzieży gitara gra
|
|
Świat zawładnął człowiekiem : ) większość jest niewolnikami między innymi ' face buka'
|
|
|
uświadomcie mnie : jaka jest korzyść z tych lajków? osobiście nie mam konta na tym portalu i nie wiem po co wszyscy coś cały czas lajkują. Jest z tego jakaś kasa? ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
w realu nie umieją porozmawiać nawet na podstawowym poziomie ale na fejsbóju temat się nie urywa plus do tego gwiazdorsko przerobione fotki... P.S firmat ile w tobie agresji.uspokój się troche. świata i tak nie zbawisz a poza tym tu nie tylko gimbaza pisze ;)
|
|
wiem weim :-) masz racje policze do 10 i się troche uspokoje ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
Facebook - symbol naszych dziwnych czasów. Ludzie chwalą się ile to znajomych mają na portalach społecznościowych, a w realu nie mówią sobie nawet ''cześć''.
|
|
|
skoro żyjesz to znaczy ze są to również i TWOJE czasy :) czy tego chcesz czy nie :) chyba, że się już turlasz w stronę Przykoszarowej ;p
|
|
Osobiście nie wierzę, po prostu NIE WIERZĘ, że ktoś w pełni zdrowy mógłby coś takiego całkiem serio napisać! Zwykła prowokacja lub tekst na poprawę humoru. Swoją drogą nie mam tam konta i jestem z tego dumny ;)
|
|
|
|
W dniu dzisiejszym niech nastąpi masowe usuwanie FACEBOOKA, kto przetrwa 14 dezaktywacji konta ( po którym następuje definitywne skasowanie profilu) wygra z nałogiem. Nie bądźcie infantylni, w USA każdy 16latek uważa że to dno. Stańmy się lepszymi ludźmi wokół jest tyle pięknych rzeczy, których nie widzimy zza monitora. USUWAMY FACEBOOK'a !!!!!!!!!!!!!!! ZRÓB TO JUŻ DZIŚ
|
|
Rondo ja też nie wierze spalimy jakiś kościół? ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
Chyba jakiegoś innowiercę :P
|
|
można iść na kompromis i spalić każdowierców:-) ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
|
cukerberg...przypadek? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ludzie jak marionetki dali się okręcić wokół palca.. Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |