Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drukarka etykiet DYMO |
Chciałbym się dowiedzieć gdzie w Łomży lub okolicy mogę naprawić drukarkę etykiet firmy DYMO?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drukarka etykiet DYMO |
Najtańszy model kosztuje ok 150zł Zastanów się czy się opłaca (taśmy D1 do 12mm) mcB
|
|
No tak ale ja akurat nie mam tego najtańszego modelu więc raczej bardziej mi się opłaca naprawić niż kupować nową taką samą. Więc może wiesz gdzie mogę ją naprawić?
|
|
Skontaktuj się z dystrybutorem Dymo na Polskę: Newell Rubbermaid może pomogą. mcB
|
|
a co się popsuło?, trochę majsterkuję, może będę mógł pomóc
|
|
"a co się popsuło?, trochę majsterkuję, może będę mógł pomóc" napisał: piekny_maryjam ... to jest super pomysł, problemem jest gwarancja ...
|
|
gdyby była gwarancja nie byłoby postu, z mojego doświadczenia wiem że większość usterek sprzętu to pierdoły (przepraszam za słownictwo) i czasami naprawdę mało trzeba chęci wysiłku żeby przywrócić im cechy użytkowe ;) pozdrawiam
|
|
W Łomży to nie wiem gdzie ;/ Ale zamów na stronie dystrybutora czyli na http://promocjadymo.pl/ Jej koszt to 300 zł netto (VAT sobie odliczysz jeżeli jest to na firmę). Poza tym dostajesz gratisa: 5 Taśm D1 45013.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |