Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca sezonowa za granicą |
Hej,poszukuje jakiejś pracy za granicą na sezon-zbiory,najlepiej od połowy lipca do jesieni,bo raczej teraz na dwa miesiące(luty,marzec) to nigdzie nie znajdę. Jak wiecie coś,gdzie można się zapisać na takie prace/listę to bardzo proszę dajcie znać,mój e-mail nick1984345@wp.pl Będę wdzięczny za każdą propozycję i ofertę.Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca sezonowa za granicą |
Zbiór liści marihuany tel 656 3436 457 praca Niemcy.
|
|
Mogę Ci podać kontakt na pieczarki ale ja nie bylam za bardzo zadowolona z tej pracy
|
|
Stewarts of Tayside Tofthill Farm Szkocja- spróbuj tam ale ostrzegam łatwo nie jest!!!
|
|
Heej pauliska993 :) czy mogłabym Cię prosić o ten nr? Będę bardzo wdzięczna :)ktoś00 napisał(a):
|
|
ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
Wolalabym na e-mail:)
|
|
Do pauliska993.Na pieczarki już próbowałem się dostać,tam nie chcą mężczyzn,załatwiają pracę tylko kobietom i praktycznie wszędzie na pieczarki przyjmują tylko kobiety,ale dzięki za propozycję.
|
|
No właśnie w tej firmie w której pracowałam, było tylko trzech mężczyzn a ponad 30 kobiet, nie mówiąc już o tym, że zarobki mężczyzn sa 3 razy większe
|
|
I nic dziwnego, utrzymać tyle kobiet to przecież kosztuje.
|
|
Do pauliska993 :) y-xx@o2.pl jeszcze raz wielkie dzięki :D
|
|
Do pauliska993 :) Można Ciebie prosić o namiar na te pieczarki?
|
|
http://arbeit-thiermann.eu/20.html
|
|
podaj mejla, jutro wam wyślę i napiszę mniej więcej jak to wygląda
|
|
Dzięki :) agaagaaga2@onet.pl
|
|
w jakim terminie są te pieczarki ?
|
|
Nie chciało się w Polsce nosić teczki to teraz trzeba u szwaba kopać dołeczki he he he
|
|
mietek12345 Cóż za mądra wypowiedź... powiedzenie o charakterze ponadczasowym, a znasz inne? he he Wypowiedzi Mądrego co w Polsce nosił teczkę to i miło przeczytać..
|
|
Weź dziewczyno... pieczarki na obczyźnie.... i ty tu mówisz o charakterze ponadczasowym? Niedługo będziesz tyłki niemcom podcierać aby tylko parę euro dostać.... już lepiej być dziwką w polsce.
|
|
hmm.. byłeś u wróżki i znasz moją przyszłość
|
|
Do pauliska993 :) Hej, kiedy prześlesz namiary na te pieczarki??
|
|
Nie mam wpisanego tego numeru, tylko gdzieś zapisany, jutro podeślę :)
|
|
Też z chęcią bym pojechał na jakieś prace sezonowe na zbiór owoców/warzyw itp.,ale dopiero od lipca,może znacie kogoś kto załatwia takie prace,albo macie namiary na kogoś,bo słyszałem,że takie sprawy załatwia się dużo wcześniej przed wyjazdem,bo potem listy są już pełne i nie ma miejsc,a mi zależy na dłuższej pracy,nawet na okres jesienny i być może zimowy,pozdrawiam.
|
|
A kiedy takiej pracy trzeba szukać? Oraz czy lepiej jest samemu czy przez agencje?
|
|
To zależy. Jeśli gdzieś już pracowałeś to możesz zapytać się w danym miejscu pracy czy bedą znowu w danym sezonie potrzebowali nowego pracownika ( ja swego czasu jeździłam na zbiory do tego samego gospodarstwa). Jesli jednak nigdzie nie pracowałeś i nie znasz dobrze języka to lepiej jest szukać przez agencję albo przez znajomych czy przez rodzinę. Zerknij sobie jeszcze tutaj: www.postawnaswoim.pl/kariera/praca-sezonowa-za-granica/ - znajdziesz tutaj informacje o pracy sezonowej. Czego możesz mniej więcej oczekiwać.
|
|
Praca dla kobiet i mężczyzn w roznych miejscach Danii tj. Hederslev, Kolding, Odense, Vejle, Horsens, Aarhus. Praca przy sprzątaniu nowych mieszkan, sprzatanie prywatnych mieszkan, instytucji, projekty krotko i długoterminowe. Wymagania: -doswiadczenie przy sprzatniu w Danii, .znajomość jezyka angielskiego na zasadzie porozumiewania się, -mile widziane osoby zamieszkale na terenie Danii -umiejetnosc pracy w zespole -motywacja do pracy e-mail baulaconke1970@gmail.com https://www.eurabota.ua/jobs/maid/jobs-offered
|
|
Ma ktos namiar na jakas robote jesienia?
|
|
Wiem, że firma Ensila potrzebuje pracowników w Belgii, to polska firma budowlana, szukają elektryków, dekarzy, hydraulików, stolarzy itp. Oferują dobre zarobki, warunki mieszkaniowe są dobre, nie mieszka się w barakach, jak to czasami bywa.
|
|
Sezonowa praca za granicą... nie dla mnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |