Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FEMINISTKI |
Czy jeżeli jakaś pani jest feministką i chce równouprawnienia to można jej j.e.bnąć z pięści jak facetowi czy wtedy akurat równouprawnienie nie obowiązuje i trzeba jej strzelić z otwartej jak dzi.wce? ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FEMINISTKI |
Zależy na jaką trafisz - może ci oddać tak że się nie podniesiesz i wtedy nie będziesz miał dylematu
|
|
:-D
|
|
Wiesenka ma racje
|
|
rozumiem drogie wisienki , golfy i cała reszto gimbazy że tak też może być ale nadal nie ma odpowiedzi na zadane pytanie ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
Tak czy tak, to na stojąco oddając mocz, obsikają nogi :):):)
|
|
( znam ten kawał maruda ) , ale za to kilkakrotny orgazm maruda wam nie został dany. Jeden i do widzenia, następny za godzinę i to przy dobrych wiatrach
|
|
ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
"...a to można jej j.e.bnąć z pięści jak facetowi czy wtedy akurat równouprawnienie nie obowiązuje i trzeba jej strzelić z otwartej jak dzi.wce?..." -- możesz tylko licz się z tym, że może być pociągnięty za zwrot kosztów prania SUTANNY.
|
|
możesz jebnąć jak tylko chcesz o ile pozwala Ci na to Twoje wychowanie i kultura.
|
|
sami czyli z piąchy dzięki :-) ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
Masakra ...
|
|
... ale to ktoś z forum bije kobiety ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
firmaf to jeszcze jeden damski bokser wzrostu tak około metr pięćdziesiąt w kapeluszu. Boi się przyłożyć facetowi, żeby zaraz wszystkich zębów nie stracić, to chce się wyżywać choćby na kobietach, ale aby mieć alibi, nazywa je feministkami. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
sami idioci
|
|
bo kobiety to się kocha, a dziwki tresuje
|
|
mądrze czesio :)
|
|
|
maxx raczej prowokator niż damski bokser dakże sklej jape i idź za biedronkę dawać d.upy jak codzień :-) ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |