Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
notariusz |
Szukam dobrego i niedrogiego notariusza. Chodzi o przekazanie działki budowlanej w ramach darowizny. czy ktoś może mi kogoś polecić?? A może orientujecie się ile notariusz sobie zażyczy?? anias
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: notariusz |
Notariusze w zasadzie mają takie same ceny..
|
|
wszyscy notariusze z poza lomzy napewno beda tansi przerabialem to pare razy jasiek lomza
|
|
Cena aktu notarialnego zależy od tego na jaką kwotę wycenisz działkę.
|
|
Ponieważ miałem 2013 roku darowiznę polecam: Kancelaria Notarialna Notariusz Anna Dmochowska ul. Mickiewicza 49, Łomża tel. 86 479 31 13, fax 86 479 31 13 Jest to niezwykle uprzejma i miła Pani, która wszystko załatwia szybko, bezproblemowo i zgodnie z przepisami. Odradzam Panią Zofię P., która ma typowe jak dla poprzedniej epoki podejście do klienta.
|
|
No i oczywiście cena przepisu zależy także od Twojej wyceny działki (zgodnej z rzeczywistą wartością rynkową) i jeszcze od paru czynników. Zadzwoń a wszystkiego się dowiesz.
|
|
potwierdzam że w Łomży tylko Pani Notariusz Dmochowska ,korzystałam z usługi tej Pani kilka razy.Bardzo kompetentna ,uprzejma ,szybko załatwi .Najważniejsze że ma wspaniały kontakt z klientem i mówi językiem zrozumiałym dla każdego.
|
|
Ja byłem u Reczka tam gdzie Orange na Al. Legionów i jestem mile zaskoczony, bo fachowo wytłumaczył mi sprawę i akt odczytał po godzinach pracy. Nadmieniam, że przyzwoita cena. -Tomasz Cz.
|
|
Pan Raczek jeden z lepszych na lomze zawsze pelna kulturka i wszystko fachowo. Polecam
|
|
tylko pani A. Dmochowska - kompetencja i wysoka kultura
|
|
Polecam Tomasza Poredę, wbrew pozorom najtańszy.
|
|
jaki najtanszy te same ceny sa nie porownoj cen kupna pola a domu
|
|
Ostatnio korzystałam z usług T.Poredy i zdecydowanie polecam.Wytłumaczy,doradzi a i z ceny byłam bardzo zadowolona.
|
|
prosze nie swiruj tutaj a bylas u innych czy tylko na jednym sie wzorujesz
|
|
Ja też nie wiem co wy macie do tych Poredów. Oboje są spoko.
|
|
mietek uspokuj sie
|
|
.
|