Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TSUNAMI |
kTOŚ KORZYSTAŁ Z WW INTERNETU? DZIEKUJE ZA ODP.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TSUNAMI |
mi założyli w tamtym tygodniu,wziąłem 4mb,bardzo dobry internet,pobieranie plików koło 500kb/s,nie ma żadnych nie stabilności,wszystko chodzi jak ta lala więc polecam
|
|
tv też?
|
|
już myslałem, że gdzieś było tsunami i znowu będziecie żebrać :) ---------------------------------------------
|
|
Masakra ...
|
|
Nie mogłam sie do nich dodzwonic,czy oni mieszczą sie w Konarzycach? Czy ten internet jest przez ruter czy przez pendrive? czy mozna podłaczy kilka kompów? Dziekuje z gory.
|
|
ja na przykład mam wifi bo chyba tylko taki zakładają,mam antene na zewnątrz,po kablu idzie mi do modemu który jest podpięty pod gniazdko i z modemu idzie do routera z tąd po kablu idzie net na kompa i wifi na cały dom. router miałem swój z poprzedniego neta którego miałem a router u nich to chyba 70zł jak dobrze pamiętam
|
|
brak słów
|
|
z czym brak słow? o co ci biega? temat Ciebie nie dotyczy wiec zamilcz na wieki jak nie masz nic sensownego do napisania!
|
|
włąsnie wchodzą tu takie wyrzutki co chcą chociaż na chwile zabłysnąć... i piszą głupoty,jak cię temat nie dotyczy to wypier...
|
|
Dzieki :) Czy u nich jest umowa tylko na 2 lata moze sie oientujesz i gdzie oni sie mieszcza? dzieki za pomoc
|
|
strona www ich sie ci nie otwiera ?? kto normalny podpisuje umowe na 2 lata jak ceny spadaja uslug telekomunikacyjnych ?? rozmawialem z kolega z boguszyc wysokie pingi sa u nich i bardzo czesto rozlącza Porazka szczegolnie ze nie mozna zrezygnowac z miesiaca na miesiac ;/
|
|
Słoneczko666 może zapytaj jeszcze w avito na Al.Legionów tam z tego co pamiętam umowę można w każdej chwili rozwiązać.
|
|
Ja mam internet z tej firmy około roku,bardzo intensywnie gram w gry przez internet i nigdy nie zauważyłem aby przerywało. W tej okolicy co mieszkam niestety nigdy nikt nie zaproponował mi takich prędkości. Firma TSUNAMI nie ma sobie równych jeśli chodzi o sieci radiowe.
|
|
Dziekuje Wam. Podzwonię popytam. Dzwonilam do TSUNAMI tylko na 2 lata,jak na czas nieokreslony to Pani powiedziala ze duzo drozej,nie chciałabym własnie uwiązać sie umową.... Moze w Avito sie da....
|
|
Weź pod uwagę koszt instalacji i ewentualny serwis! ważne jest to aby nie czekać kilka dni bez internetu, firm jest bardzo dużo w okolicach Łomży kilka powstało za kase dla bezrobotnych wiec mija okres na jaki jest wniosek i może być po dostawcy internetu ;-) Napisz gdzie mieszkasz ?
|
|
Rózana Łomza :)
|
|
Avito nie zaoferuje Ci takiej jakosci usług, sam zdecydowałem sie na Tsunami maxx 20 mb/s i nie narzekam, nikt w łomży nie ma takiej oferty. nikt!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |