Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fryzjer na wesele |
Cześć, Szukam opinii o najlepszej fryzjerce w Łomży. poradźcie mi proszę, kto robi najfajniejsze fryzurki w tym mieście? Wstępnie wypatrzyłam sobie salon na nowogrodzkiej 3b, ale nie wiem jak tam czeszą?Słyszała, że Pani Dorota dobrze czesze, ale teraz w ogóle jej nie ma. Wiecie może coś o pozostałych fryzjerkach z tego salonu? Ewentualnie doradźcie mi jakiś inny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fryzjer na wesele |
To jeszcze nigdy nie byłaś u fryzjera??
|
|
Byłam, ale nie w łomży.
|
|
JA SIE CZESALAM NA MALACHOWSKIEGO BIO STYLE PANI EDYTA POLECAM
|
|
Przejrzałam stronkę i powiem, że faktycznie bardzo ładne fryzury. A jakieś inne propozycje? Czekam na wasze opinie. Wiem, że były już jakieś wątki w tym temacie, ale chciałabym aktualnych danych:):):)
|
|
Dorota ul mickiewicza na przeciwko szkoly Max
|
|
Salon euforia ul.Pana Tadeusza 23 500 405 986-Magdalena grzybek
|
|
Salon Finezja. Polowa 6
|
|
Salon Fryzjerski Pani Beata Lemańska, naprzeciwko SP nr. 7
|
|
nie umiesz sie czesac? bierzesz szczotke i sie czeszesz ;) a fryzjerzy robia upiecia i fryzury wieczorowe i inne.... polecam Akademie Fryzur pod filarami :)
|
|
z definicji słowa czesać się wynika: poddawać swoje włosy zabiegom, najczęściej w salonie fryzjerskim lub robić komuś fryzurę poprzez układanie, tapirowanie, lakierowanie itp. dziękuję za zwrócenie uwagi -->kitek ale to ty jesteś w błędzie.
|
|
dużo takich co uczeszą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |