Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hempszop w Łomży ? |
Co wy na to żeby otworzyć w Łomży HempSzop czy też tzw: SkateShop ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hempszop w Łomży ? |
Wszystko czego do tej pory potrzebowałam i w bardzo dobrych cenach kupowałam w hedonie lub bladeville. Myślę, że nie dasz rady ich przebić asortymentem, cenami, pasją. Ale powdzenia :)
|
|
to jest tylko propozycja wiem ze jest cos podobnego na dwornej
|
|
Jak stać cię na konkurencje ze wspomnianym wyżej 'sklepem na dwornej' to próbuj. Pomysłowo.
|
|
Re: |
Hempszop w Łomży ? Tak
|
|
Jest różnica między Hempszopem , a Skateshopem . HempSzop to sklep dla dresów w którym można kupić dresy, koszulki ,bluzy o tematyce hiphopwej.Oraz takie rarytasy jak bandanki, lufki oraz fajki wodne. A Skateshop to sklep w który dostaniemy buty, ubrania, czapki, oraz deskorolki.Jest to sklep w którym dominuje tematyka deskorolkowa oraz snowboardowa. Więc prosze nie pisać "Co wy na to żeby otworzyć w Łomży HempSzop czy też tzw: SkateShop ? " Bo są to dwie różne rzeczy. Pozdrawiam . Ps. Pomyślelibyście o krytym skateparku w Łomży bo w zime i deszczowe dni nie ma gdzie śmigać .
|
|
A ja jestem za otwarciem Skateshopu . W Polsce nawet w małych miastach znajdzie się taki sklep , a niestety w Łomży nie ma i prędko nie będzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |