Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PILNE |
Prosze o info gdzie mozna załozyc internet w Łomzy (osiedle domków jednorodzinnych) bez linii telefonicznej,internet bez limitów . Z gory dziekuje za odp. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PILNE |
Ja korzystam z internetu od TECHNIKA jest na Kwiatowej 40zł na miesiąc bez limitu i śmiga nie najgorzej. Polecam
|
|
Hej wlasnie taki mam i od nowego roku bardzo kepski......
|
|
kiepski.........
|
|
Zadzwoń i powiedz, że coś jest nie tak
|
|
To zależy jakie to osiedle?
|
|
Było już wiele takich tematów na forum, mogłaś poszukać zanim napisałaś. Jeżeli cenisz sobie szybkość i stabilność, to tylko Internet na linii telefonicznej. Za 49 złotych masz Neostradę 10 mb/s. Wiem, że jakiś czas temu była możliwość płacenia za Neostradę i samo utrzymanie linii, bez usługi telefonu stacjonarnego za bodajże 20 zł miesięcznie, co daje razem 69 złotych. Zadzwoń i zapytaj jak jest teraz. Zawsze możesz też próbować negocjować ofertę (wbrew powszechnej opinii, że nie można).
|
|
ul Rózana
|
|
a moze Multimedia??
|
|
http://www.zumi.pl/171679,Technik_Malgorzata_Zajac,Lomza,firma.html ja mam od nich i nie narzekam :)
|
|
https://bdi.aero2.pl/
|
|
nowy internet w łomży www.tsunami.pl 4mb/s = 40zł 8mb/s = 50zł 20mb/s=60zł internet radiowy. Najnowsza infrastruktura. Nikt Ci nie da tyle co ja moge obiecać !!! Radiówka ale dobra nie boi sie deszczu i wiatru !!! kto ci da 20mb/s no kto ?? !!
|
|
Dziekuje spróbuje zadzwonic do tego Tsunami. Moze ktos wie gdzie oni się znajduja?
|
|
Juz znalazłam w Konarzycach. Moze ktos krzystał?
|
|
era
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |