Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RUDY KOT NA KAZANSKIEJ |
Wlasnie wyszedlem z domu a tu w wozku rudy kot siedzi, jesli ktos go szuka to zapraszam kazanska 28 3 klatka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RUDY KOT NA KAZANSKIEJ |
wrzuć fote
|
|
piękny romku a smoczek ma?? .........................................................................
|
|
Wez go do domu daj jeść a nie biegniesz jak czub do klawiatury i post zakładasz. Na tym forum ostatnio to tylko psy, koty i gromada idiotów tylko bez obrazy.
|
|
Właśnie, bez obrazy. Nie chcesz, to nie czytaj. Ludzie piszą takie posty, bo ktoś szuka zaginionego zwierzaka. Tak trudno to zrozumieć ?
|
|
www1102 napisałam do Ciebie. Apel do ludzi mieszkających w okolicy - czy ktoś z Waszych sąsiadów nie miał rudego kota? Może jakas starsza osoba?
|
|
www1102 Trudno to jest zrozumieć jak można zgubić własne zwierzę. Nie umiesz się opiekować lub upilnować to oddaj osobie odpowiedzialnej, a nie potem poszukiwania na forum zaginął kot lub pies i tylko o to mi chodziło. To trochę tak jak by mi się dziecko zgubiło. Pewnie podniesie się zaraz larum że zwierzęta uciekają jak się z nimi wychodzi więc piszę od razu od tego są smycze. Pozdrawiam.
|
|
Pareslow nie zawsze jestes w stanie upilnowac zwierze. Mi osobiscie raz "uciekl" kot przez okno ( mieszkam na parterze ) bo wyczul kotke. zorientowalam sie po paru minutach. Cale szcescie nie poszedl gdzies dalej a byl z kotka sasiadow pod balkonem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |