Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mam malutki problem ... |
Kochani, czy ktoś z was zna jakies podstawy jezyka francuskiego? Jak tak to czy miałby dzis chwilke czasu i ochote na napisanie mi dwóch króciutkich prac ( na ocene dopuszczającą - dostateczną ) . Bardzooo prosze :( Dla dzielnej osoby która podejmie sie napisania mi tych króciutkich prac , stawiam piwo :) ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mam malutki problem ... |
|
no to dwa :P ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
|
Jezli chcesz prace na 2 lub 3 sciagnij sobie najprostrzy translator francuski i gotowe!
|
|
tez mialem ten problem:p bo moja facetka z francuza tak tlumaczy ze ni w ząb...ale podstwa malych(ale postaw sie nauczylem:P) a oczym maja to byc prace?
|
|
Tematy : 1. Czy wolałbyś żyć na wsi czy w mieście ( wady i zalety miasta i wsi) 1. Doradz swoim francuskiem przyjacielom gdzie w Polse mogliby spędzić wakacje ( co powinnie ze sobą zabrac , jak dotrzec) ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
ty, pijana powietrzem, co jakis czas temu pisalas o wartosciach, o tym, jak ludzie sie z nimi rozmijaja...
|
|
bella , no kiedys cos tam pisałam ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
no, kiedys, cos
|
|
Znam taką jedno, która ma język francuski opanowany do perfekcji bo sam ją przepytywałem???? waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???
|
|
a ja jestem zamulony browarem, ale bym cie chętnie z francuza przepytał pozdrowionka)))
|
|
..koleżanka ma problem, a Wam świństwa w głowie ech......ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
niewinny żarcik, sorry lepiej żartować niż chorować a 'pijanej' bym poradził, żeby sprężyła pośladki i sama się za to wzięła jak wyjdzie tak wyjdzie, ale napewno się czegoś nauczy, bo przy samodzielnym rozwiązywaniu problemów najwięcej zostaje w 'makówce'
|
|
Mój znajomy też ma malutki ale nie nazwałbym tego problem.Kiedyś nazywali tą część ciała zupełnie inaczej.
|
|
Kazik :) ....... bój się B......enedykta :P hehe T i g e r
|
|
pijana powietrzem podaj mi meila do siebie to ci wysle skan bo nie bede mial czasu pisac
|
|
pijana-powietrzem88@wp.pl ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |