Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krótka lekcja dla łomżyńskich patriotów:) |
Przyda wam się, towarzysze z Klubu Myśli Patriotycznej :) http://www.youtube.com/watch?v=DaZE6MvDk_8
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krótka lekcja dla łomżyńskich patriotów:) |
ciekawe ile w tej lomzy jest patryjotow
|
|
mi sie wydaje ze ta cala lomza to patryjoci pis i koscioly a takrze mochery mam takie wrazenie
|
|
Patriotów kilku się znajdzie ale analfabetów na pewno znacznie więcej.
|
|
maruda, podważasz kogoś konkretnego wiedzę historyczną z tego Klubu czy jak? Może chcesz się sprawdzić w tym zakresie z jego członkami? Przyjdź na zebranie i zaproponuj im mini konkurs z wiedzy historycznej :)
|
|
Wystarczy mi że pokazują tutaj swoją ograniczoną wiedzę :):):)
|
|
Szkoda, że potrafisz rzucać tylko ogólnikami :). Konkrety "towarzyszu" konkrety .
|
|
Konkrety mówisz? Autor: ADALL (---.2.techtel.pl) Data: 22-01-14 11:22 Pamiętam to miejsce w 200 lat po Powstaniu Styczniowym. Było bardzo zaniedbane, nie wygrodzone w stosunku do istniejącej zabudowy. Sąsiadowało z nieistniejącym już młynem. Graliśmy tam z rówieśnikami z dzielnicy Pociejewo całymi dniami w piłkę nożną i palanta. Nie mieliśmy pojęcia o tragedii, która rozegrała się tam 200 lat wcześniej ! Władze komunistyczne unikały pamięci o zbrodniach swych sowieckich kompanów. ADALL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |