Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto zna osobę która robi kurs przedmałżeński? Pilne |
szukam osoby ktora robi kurs przedmałżeński w Łomży ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto zna osobę która robi kurs przedmałżeński? Pilne |
pisać szybko zanim jej chlop ucieknie !!! ---------------------------------------------
|
|
A co tak nagle pospieszyło? Zapytać trzeba w kościele w którym będzie się brało ślub, tam powinni udzielić takiej informacji.
|
|
NIE SĄDZICIE ŻE TO ŚMIESZNE ŻE TE ŚMIESZNE KURSY ROBIĄ JAKIEŚ CIOTY W CZARNYCH SUKIENKACH ALBO KATACHECI KTÓRZY J.E.B.I.Ą SIĘ PO CIEMAKU NA MISJONARZA . W D.U.P.I.E BYLI I H.U.J.A WIDZIELI.... NA SZCZĘŚCIE JA JUŻ TE SZOPKI MAM ZA SOBĄ ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
Nie krzycz bo sąsiedzi policję wezwą. Nie umiesz Caps Locka wyłączyć? Jak masz te szopki za sobą i nie masz nic sensownego do powiedzenia to po co się wypowiadasz?
|
|
Pytam sie powaznie i bym oczekiwała poważnych odpowiedzi a nie jakies głupie gadki...
|
|
Stara Łomża p. Masłowska - 608463118
|
|
Napisałem przecież Tobie, że zapytaj tam gdzie chcesz brać ślub - tam na pewno udzielą Ci informacji gdzie i kto taki kurs organizuje.
|
|
kurs robi się w "katedrze"(obok, taka stara baba prowadzi) miałąm przeyjemność kilka lat temu....masakra :\ kobieta w wieku 60 lat opowiadała nam - 3 młodym parom - jak robi się dzieci. Pamiętam że byłam zażenowana na każdym spotkaniu.Jakby było tego mało kazała kupować "zeszyt ćwiczeń" dla par który kosztował ok 50 zł i tam robić zadanka....o mierzeniu temperaturki i badaniu śluzu. masakra
|
|
Ja mogę. Oprócz teorii organizuje też zajęcia praktyczne.
|
|
KALAREPA tak z ciekawości, wypełniałaś te ćwiczonka? :) Kurczę, ja bym chyba powiedziała babie co myślę o takich wymysłach. Może niech jeszcze dorzucą pytanie o głębokość pochwy...
|
|
ZAMKNIJ JAPE CZIKI CZY H.U.J WIE JAK SIĘ TAM WABISZ ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
WYPOWIADAM SIĘ BO UWAŻAM TE KURSY ZA CO NAJMNIEJ ŚMIESZNE BĘDE PISAŁ Z CAPSLOCKIEM A JAK MNIE W.K.U.R.W.I.S.Z TO JESZCZE PIE.R.D.O.L.N.E. CZCIONKĘ NA PÓŁ STRONY DOTARŁO? ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
do katedry idz. tam w sekretariacie są zapisy.polecam .........................................................................
|
|
TE BYDŁO POWINNO SIĘ LECZYĆ A NIE DAWAĆ JAKIEŚ KURSY ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
aniag78 - nie wypełniałam ćwiczeń - mąż za mnie to zrobił na jednych zajęciach.Pani baaardzo go chwaliła, reszta kursowiczów była zbyt mocno zażenowana
|
|
W ESKK mozna zrobic taki kurs. Korenspondencyjnie. Sluz badaja wysylkowo.
|
|
tak jak pisali powyżej zapytaj się tej nawiedzonej z Katedry
|
|
Dziwię się dorosłym ludziom, że chcą uczestniczyć w czymś co uważają za pozbawione jakiegokolwiek sensu, z czym się nie zgadzają, z czego kpią i szydzą... Jedną z najważniejszych cnót człowieka jest uczciwość wobec samego siebie, postępowanie zgodne z własnym, a nie cudzym, przekonaniem. Przecież ślub kościelny, religia w szkole..., nie są obowiązkowe, a większość tam się garnie choć tak naprawdę z tego się śmieje. Jak widać kościół na obłudzie i zakłamaniu ma zbudowany swój fałszywy mit o swojej świętości i potęgę na wzór niedawnej "komuny". rudy błazen z druhem
|
|
Autor: firmaf (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 22-01-14 17:18 WYPOWIADAM SIĘ BO UWAŻAM TE KURSY ZA CO NAJMNIEJ ŚMIESZNE BĘDE PISAŁ Z CAPSLOCKIEM A JAK MNIE W.K.U.R.W.I.S.Z TO JESZCZE PIE.R.D.O.L.N.E. CZCIONKĘ NA PÓŁ STRONY DOTARŁO? -----------------------------------------> Nie dotarło komputerowy cwaniaku...
|
|
TO JAK NIE DOTARŁO TO DAM CI PREZENT :-) ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
Ja kurs małżeński robiłam w Centrum Katolickim, był to tylko jeden dzień, chyba ze 2 godziny i po wszystkim, tylko pogadanka, bez żadnych ćwiczeń itp. i kameralnie, prócz nas jeszcze jedna para. Niestety nie mam namiarów, ale kobietka fajna była, mowiła ciekawie i rzeczowo o życiu a nie o jakiś głupotach. Spotkanie na luzie i nikt nie czuł sie zażenowany.
|
|
sluz to badasz na NAUCZKACH PRZEDMAŁŻEŃSKICH! a dziewczyna pytala o kurs przedmalzenski! Don't judge me! I was born to be awesome! NOT PERFECT! :D
|
|
co te sutanniane k.u.r.w.ikłaki mogą wiedzieć o życiu małżeńskim oni powinni robić kursy jak ktoś będzie chciał j.e.b.a.ć ministranta albo kleryka hehehe ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
firmaf jak nie umiesz się wypowiedzieć jak człowiek to nic nie pisz... sam tez nie lubie czarnej mafii ale mogę to okazac w sposób cywylizowany a nie jak idiota.
|
|
tzn jak? podaj jakiś przykłąd ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
nie wiesz co to jest wypowiadanie się w cywilizowany sposób?!? oj to ciężko z Toba...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |