Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kręcą mnie wytatuowane dziewczyny |
Poznam dziewczynę która jest wytatuowana , otwarta i całkowicie wyzwolona.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kręcą mnie wytatuowane dziewczyny |
Masakra ...
|
|
Masakra 2
|
|
masakra 3
|
|
AAAhahahaa ostry zawodnik!
|
|
masakra4 .........................................................................
|
|
skorpion??? :)
|
|
cóż za dziwaczne upodobania...
|
|
wrecz mozna powiedziec ze obrzydliwe . niektorzy maja taki fetysz ^^ ale zeby szukac wybranki serca na forum . sa od tego portale dedykowane randce online.. ale kto pyta nie bladzi
|
|
trochę dziwaczne, trochę obrzydliwe ale od czasu do czasu taki "luźny" temat nie zaszkodzi :)
|
|
w sumie musi byc z niego wyluzowany chlopaczek skoro az tu szuka swojego szczescia. mam nadzieje ze znajdziesz swoja druga polowke wytatuowana jak michael scofield z planem dojscia do twojego serca
|
|
Raczej desperat... i to niekoniecznie poukładany.
|
|
Głąby, czy waszym zdaniem wytatuowana dziewczyna jest obrzydliwa? Pomyślcie nad tym swoim upośledzeniem ????????
|
|
Nawet nie chodzi o te tatuaże, ale o to "całkowite wyzwolenie"!
|
|
zgadzam się z przedmówcą :) nie chodzi i tatuaże... nie spinaj się tak smokopira :)
|
|
Niech się zgłosi do Szczuki albo do Biedronia :) Oni są wyzwoleni :):):)
|
|
tańczyłem w świeta bożego narodzenia w yamie z taką fajniutką drobniutką blondyneczką z dyskretnym tatuażem na prawym(?) bicepsie :) jeśli czytasz tego posta to się odezwij hehehe
|
|
hehe w porę się odzywasz hehe
|
|
Teraz co nie które to chcą być aż za modne i za wyzwolone - robią sobie tatuaże na interesie, współczuję takiej wybranki - wiadomo co dla niej liczy się na I miejscu...
|
|
Wisienka123 mylisz się i to bardzo.... :)
|
|
Sami mylę się? A co ma pomyśleć facet widząc coś takiego? Że dlaczego to eksponuje? Po co? Bo ja nie znajduję odpowiedzi
|
|
Facet jest napalony na ostry sex bo pewnie sie spodziewa ze wytatuowane laski takowy uprawiaja, a wy mowicie o szukaniu wybranki. A co do reszty, czy to smaczne czy nie smaczne to powiem jedno...nie masakra tylko ciemnogród z was wychodzi. chce szukac na forum i pisze na forum. sami pozadni na tym forum.
|
|
O gustach sie nie dyskutuje! Jeden lubi blondynki,drugi szatynki,trzeci rude itd. Jednemu podobaja sie ogolone pipy,drugiemu mocno owlosione lub z kolczykiem w wardze s. Czemu narzucacie komus cos co sie podoba lub nie podoba wlasnie wam? Ilu jest facetow to kazdego kreci co innego.On widzi to co mu sie w lasce podoba a tobie nie musi!
|
|
Bardzo dziękuje za wyczerpujące odpowiedzi , jeżeli chodzi o sex wyzwolony to osiąga się całkowitą rozkosz i satysfakcję,w porównaniu do waszej { co niektórych }zacofanej wyobraźni sex powinien wyglądać w jednej pozycji przy zgaszonym świetle i pod kołdrą do tego jak ortodoksi przez dziurę w prześcieradle ,dal urozmaicenia i uzupełnienia tematu szukam dwie panie , jedna w tatuażach druga może być bez ,obiecuje wesołą zabawę .
|
|
życzę udanego poloszukiwania i dobrej zabawy :)
|
|
Tu już chyba nie ma czego komentować, autor rozwiał wątpliwości i okazał się łatwy (zawsze to jakiś męski odpowiednik "puszczalskiej") i zdesperowany. Szczerze życzę braku odpowiedzi.
|
|
Rondo , jeżeli chodzi o sex to uważam ze uprawiasz sex {o ile poznałeś co to sex} " zaściankowy "i z rumieńcami na twarzy prawdopodobnie Twoim najmocniejszym filmem z podtekstem erotycznym była " Konopielka " scena gdy to Kaziuk dobiera się do" uczycielki "w dziurawych onuckach.Szczerze życzę więcej wyobraźni i fantazji
|
|
Najgorzej jak film p...o jest w obcym jezyku i nic nie mozna zrozumiec bez dubbingu lektora.
|
|
Brak słów :) Co wy wszyscy (prawie) tacy sztywni na tym forum???? Zero fantazji i dystansu do świata..... Panowie, gdzie wasze poczucie humoru??? Kobietom się to podoba bardziej niż tatuaże :)
|
|
A co ty masz do zaoferowania...mormo
|
|
Kama 30 podejrzewam, że Mormo oferuje Kobietom trochę atrakcyjnej zabawy w i nie widzę w tym nic złego jeśli druga osoba także lubi coś więcej niż sex w jednej pozycji i po ciemku.Rutyna nie jest wskazana w łóżku, nie ma nic gorszego niż nuda w "sypialni":)
|
|
Kama30 , mam szeroki wachlarz doświadczeń , dbam o dobro partnerki i oczekuje tego samego :)partnerka powinna być pobudzająca i wyostrzająca zmysły
|
|
No ale 1 facet i dwie panie to co to za zabawa, lepiej chyba 1 pani i dwóch facetów :D
|
|
pierwszy raz można sprawdzić w duecie :)jestem otwarty na wszelkie propozycje ze stron kobiet :)
|
|
Wstaw zdjęcie koleżko :D Pewnie nie jedna ciekawa ;)
|
|
kobiety mają pierwszeństwo :)
|
|
W tym przypadku mamy pierszeństwo...ocenienia czy warto skorzystać z Twojej oferty ;)
|
|
Kama nie strzele sobie w kolano . na ulicach Łomży zacznę być rozpoznawany i nie odgonię się od dziewczyn :)w grę wchodzi anonimowość !
|
|
dziewczyny też
|
|
chłopak cos tam szuka i niech szuka. Zdrowia , szczęscia pomyślności. Jeden lubi jabłka, drugi córkę ogrodnika. I nie ma co wartosciować. rózne sa fetysze Prywatnie na mnie dzialaja odpychajaco panienki porysowane jak Trybuna Ludu, a nawet jak maja jakies małe tatou. Nie rozumiem też kolczyków na jezyku i tu i ówdzie. Znaczy to, ze nie jestem nowoczesny ?? Albo zblizenie moje z kobieta jest mało ekscytujace ??? Ha, ha ha jakby te zblizenia były uzaleznione tylko od kolczyków , malunków napompowanej klaty lub spalonej w solarze skórki, to zycie chyba by bylo za proste. Szczerze mówiąc dwie panie, to w realu niezłe wyzwanie. Warto radzę spróbować Ciekawa perspektywa dla faceta , a noze nawet 3 czy 4 pań, albo 12. A jaka dla pań ? Hmmm Jak sie zasłuzy na szczerość, to trzeba uważać może powalić na kolana i bedzie trudno wstać. Nie znam wystepujacych w tym temacie śmiałków, bohaterów i nie zalezy mi na umiejszeniu im w tym rzemiosle Niemniej zdrowia, zdrowia, zdrowia i powodzenia życze " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
tatuaze sa piekne
|
|
Mormo wtedy miałbyś wzięcie i u potatuowanych i u niepotatuowanych :D
|
|
Przez tatuaż możesz wyrazić siebie, swoją osobowość w zależności jaki to jest tatuaż... P.A.
|
|
Mormo napiszesz mi jaki masz znak zodiaku?? :) Wiem, że moje pytanie co najmniej dziwaczne ale robię "własną charakterystykę znaków zodiaku" hehe
|
|
cyt. "Przez tatuaż możesz wyrazić siebie, swoją osobowość w zależności jaki to jest tatuaż..." Tak zgadza się. Dodam jedynie , ze najlepszym miejscem na ten tatuaż jest czoło. Wtedy swojaki w mig sie skumają, a nawet mozna pewne rzeczy(skłonnosci i upodobania) zakodować - jak np.: u grypsery Kropki, kreski cały alfabet morsa do dyspozycji. Potem lwy, smoki, węże, żmije itp. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |