Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dojazd Bronowo - Łomża |
Witam czy ktoś z okolic Bronowa dojeżdża może do pracy do Łomży ? Potrzebuje dojazdów do miasta ze względu na znalezioną pracę i utrudniony dojazd komunikacją miejską. Jeśli jest taka możliwość proszę o kontakt 518-420-543 . Dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dojazd Bronowo - Łomża |
poszukaj w bronowie hahahaha Chlopaki z janczewa dojezdzaja z bozejewa z kramkowa musisz zagadac z nimi:)
|
|
Dzieki za info, najgorsze jest to ze ja w Bronowie nikogo nie znam ;p
|
|
vizev kto niby z kramkowa jeździ? co ty gadasz? (.) (.)
|
|
Z Bronowa do Bożejewa jest 4 km. Można z buta przejść i wsiąść w PKS :) Czy potrzebny ci może transport z miejsca do miejsca? :)
|
|
maruda w koncu na cos mi sie przydales, pierwszy raz mi jakas konkretna informacje dales , tylko ciekawe ile bilet kosztuje i za co na poczatek bede tam jechal (ale to juz w moim interesie bedzie) jakie rozklady sa czy bede mogl dopasowac sie do zmian w pracy rozkminie to na wlasna reke.)
|
|
Patryk to poznaj chlopakow .. pod sklepem napewno nabedziesz nowe znajomosci. A ty przesiadywales w kafejce tu na Ks Janusza grajac w cs pare lat temu tak ?:)
|
|
dojeżdżają autobusy do Bronowa tylko chyba w ferie nie kursują
|
|
Za moich czasów to na moście się chłopaków poznawało latem a zimą w remizie :):):)
|
|
a teraz piszesz z biblioteki w Bronowie ??
|
|
Remiza nie aktywna ;d a pod sklepem to juz zostawie bez komentarzy
|
|
tak z biblioteki korzystam
|
|
TY podobno jesteś zameldowany 150 km. od łomży i wróciłeś na ojcowiznę, taką podano nam informację po świętach:) To już nic nie rozumiem , w Bronowie u gospodarza jesteś czy na ojcowiźnie ? A ten komin, przez ktory spadłeś z dachu i poobijałeś żebra to w Bronowie czy na ojcowiźnie naprawiałeś? bo już niczego nie rozumiem .
|
|
Ale w niedzielę przed kościołem też można poznać całe Bronowo :):)
|
|
on ma ojca w bronowie jesli to ten o ktorym mysle
|
|
to musisz tam z kimś pogadać a najlepiej zapytaj panią z biblioteki może ona coś doradzi zna napewno ludzi
|
|
Na ojcowiznie w Bronowie.. Tak jestem zameldowany 150 km stad powiat sejnenski.. Caly ciag skomplikowanej historii ktora zapewne do tej pory uwazasz za bajke pisana z braku czasu i zajecia
|
|
Dla chcącego niema nic trudnego :) A może i jest , jak się nie chce:)
|
|
No jak nie maruda jak tak. No juz 2 opcje mam , porozmawiam na ten temat z ta pania moze cos mi doradzi. VizeV jestem pelen podziwu jak szybko zdekonspirowales mnie, wiesz co robilem w czasach gdy mialem 12 lat itd.
|
|
w jakich godzinach pracujesz?
|
|
9-17 do piatku, w piatek bede musial z szefowa porozmawiac o dostosowaniu grafiku do dojazdow tak by na tym firma nie ucierpiala
|
|
pracujesz do 17 a już jesteś w Bronowie
|
|
prace zaczynam od jutra
|
|
jak mpk będzie dojeżdżało to będzie ok
|
|
w ferie mpk nie dojezdza, o to chodzi
|
|
dokładnie od 27 stycznia - 9 lutego 2014 r.
|
|
z tego co wiem dojeżdża ale tylko do Krzewa
|
|
dopiero dojrzałem że jest taka opcja. czyli mam 2 możliwości dojście pieszo do krzewa bądź borzejewa, albo dojechać rowerem ;D
|
|
to widzisz już masz praktycznie problem rozwiązany tylko żeby nie zawiało ;)
|
|
w teori wyglada to na rozwiazany, w praktyce nie mam roweru haha... to znaczy mam rower ale bez szprych i dentek. na nim daleko nie zajade
|
|
do poniedziałku masz czas żeby naprawić
|
|
chyba kupić ;D ale dobrze ze znalazly sie takie informacje bo bez kitu sam nie wiedzialem ze jestem w czarnej dziurze. thx
|
|
A co to za czarna dziura? Że do Bożejewa musisz iść 4 km? Bez przesady !!!!!!!!!!!!!! To tylko 30 minut szybkiego marszu :):)
|
|
maruda może on nie przyzwyczajony do chodzenia pieszo ---------------------------------------------------------
|
|
Przesada byloby bym napisal post w prosbe o jakis rower bo nie stac mnie na niego. Niby tak maruda . Dzis z drozdowa do domu szybkim marszem doszedlem w 2 h po czasie mozna sie przyzwyczaic. A rower to udogodnienie przeciez a jakie ekologiczne nie zatruwam srodowiska i nie mecze nikogo rozmowami
|
|
To niech sobie hulajnogę ustruga:) W Bronowie nad strugą drzew do wyboru do koloru:):):)
|
|
zgubilem gdy w slowie bym = gdybym napisal post
|
|
Z tego co mi wiadomo to codziennie rano do Bronowa przyjeżdża do sklepu jakiś chłopak chyba z piekarni. Jest tak coś koło 6.20 albo później i zapewne jedzie gdzieś w kierunku Łomży wiec może tam spróbuj
|
|
z tego co mi wiadomo to kiedyś ludzie z Bronowa pracujący w Łomży pieszo chodzili do Bożejewa na autobus zima nie zima bo z Bronowa nie było połączenia ---------------------------------------------------------
|
|
Z tego co mi wiadomo to i do Wizny gościńcem chodzili :):)
|
|
Pracujesz do 17,tak mi przykro ale powrotny autobus masz jak sie nie myle o 20.30,bedziesz musial dlugo czekac.
|
|
hm...raz piszesz że pracę zaczynasz od jutra,a potem kilka postów niżej ,że praca od 27 stycznia do 9 lutego. gubisz się w tym co piszesz
|
|
Mysle,ze Patryk podajac daty 27-9 mial na mysli,ze wtedy nie kursuje mpk
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |