niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tatuaż

siema znacie może kogoś kto robi dobre tatuaże w Łomży jeśli tak i to proszę o jakiś namiar

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tatuaż

a jaki byś chciał wzorek?

mam jeden i chciałbym do tego coś dorobić jakiś fajny rękaw zeby się komponował z tym co mam

a gdzie to ma być?

na prawej ręce

a nie to nie,
ja mam dobry wzorek opracowany, mógłbym ci np odwzorcowanie mojego członka na czole ci wydziargać ale nie wiem czy w skali 1:1 by się zmieścił?

pewnie swojej starej to dwa już takie ptaszki wydziargałes na czole żeby pamiętała jak w lusterko spojrzy że *** ma w głowie

ty nie tak znany jak obdziargany,

nie bulwersuj się tak, jak ci nie pasuje to ci bronę z pługiem na klacie wydziergam
hahahaha...

jedź do Białegostoku, do eastsideink do Lewego i nie szukaj nikogo w Łomży. bo będziesz żałował

wczoraj właśnie znalazłem ich stronę podobają mi się ich prace myślę ze na pewno będzie lepiej to zrobić u zawodowców czekam na odpowiedz od nich jakie koszta i będę się umawiał

pozdro

zadzwoń na komórkę Lewego i z nim się do gadaj, pracują od 11 z odpisywaniem na wiadomości jest różnie bo przeważnie robi to Iza (dziewczyna od piercingu) jeżeli chodzi o cenę to wszystko zależy od długości sesji i szczegółów wzoru. Mam od nich tatuaż i szczerze polecam Lewego

Również polecam estside w Białymstoku, mój tatuaż robił Lewy a znajomemu Daniel i też super. Ja teraz wybieram się do Daniela. Profesjonalnie, czysto, naprawdę warto :)

LYSY TATOO OSTROLEKA

dzięki za info normalnych formuowiczow a nie zjebanych gimbusów

dziś będę kontaktował się z lewym jak będzie git (bo nie wiem jaka kasę mam szykować ) to w tym tygodniu pojadę

Zostaw swojego e-maila to wysle ci namiary,na chlopaka z łomzy,robi naprawde dobrze i dokladnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org