Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tatuaż |
siema znacie może kogoś kto robi dobre tatuaże w Łomży jeśli tak i to proszę o jakiś namiar
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tatuaż |
a jaki byś chciał wzorek?
|
|
mam jeden i chciałbym do tego coś dorobić jakiś fajny rękaw zeby się komponował z tym co mam
|
|
a gdzie to ma być?
|
|
na prawej ręce
|
|
a nie to nie, ja mam dobry wzorek opracowany, mógłbym ci np odwzorcowanie mojego członka na czole ci wydziargać ale nie wiem czy w skali 1:1 by się zmieścił?
|
|
pewnie swojej starej to dwa już takie ptaszki wydziargałes na czole żeby pamiętała jak w lusterko spojrzy że *** ma w głowie
|
|
ty nie tak znany jak obdziargany, nie bulwersuj się tak, jak ci nie pasuje to ci bronę z pługiem na klacie wydziergam hahahaha...
|
|
jedź do Białegostoku, do eastsideink do Lewego i nie szukaj nikogo w Łomży. bo będziesz żałował
|
|
wczoraj właśnie znalazłem ich stronę podobają mi się ich prace myślę ze na pewno będzie lepiej to zrobić u zawodowców czekam na odpowiedz od nich jakie koszta i będę się umawiał pozdro
|
|
zadzwoń na komórkę Lewego i z nim się do gadaj, pracują od 11 z odpisywaniem na wiadomości jest różnie bo przeważnie robi to Iza (dziewczyna od piercingu) jeżeli chodzi o cenę to wszystko zależy od długości sesji i szczegółów wzoru. Mam od nich tatuaż i szczerze polecam Lewego
|
|
Również polecam estside w Białymstoku, mój tatuaż robił Lewy a znajomemu Daniel i też super. Ja teraz wybieram się do Daniela. Profesjonalnie, czysto, naprawdę warto :)
|
|
LYSY TATOO OSTROLEKA
|
|
dzięki za info normalnych formuowiczow a nie zjebanych gimbusów dziś będę kontaktował się z lewym jak będzie git (bo nie wiem jaka kasę mam szykować ) to w tym tygodniu pojadę
|
|
Zostaw swojego e-maila to wysle ci namiary,na chlopaka z łomzy,robi naprawde dobrze i dokladnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |