Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
głuszkowski grzegorz kradnie |
to już beszczelność żeby lekarz dwa razy pobierał opłaty z rąk pacjenta i od funduszu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: głuszkowski grzegorz kradnie |
Trzeba było mu to powiedzieć a nie na forum się żalić.
|
|
Takie sprawy trzeba zgłaszać do NFZ a tak teraz to ty będziesz miał nieprzyjemności. Masz paragon ?
|
|
nie`dotyczy, a skąd wiesz ze nie zgłosił? paragony są obowiązkowe od niedawna, wcześniej nic nie było wydawane.. ktowie, może faktycznie za bardzo wprost napisane, ale z drugiej strony jak to nazwać.. odkryłem w zintegrowanym informatorze pacjenta że dentystka u której kiedyś leczyłem zęby, pobierała podwójne pieniądze w sposób nieuprawniony, żeby było ciekawiej- kilkukrotnie... Sprawa w toku..
|
|
Podobno za plomby światłoutwardzalne i tak trzeba dopłacać - ja ostatnio dopłaciłam 80zł za jedną. Ciekawe czy to jest faktycznie zgodne i prawe ... Może pobierane jest i od pacjenta i z nfz, też mnie to ciekawi..
|
|
Szykuje się za kilka dni pozew o podanie danych osobowych imienia i nazwiska, publiczna zniewaga i pewnie kolejny duży banner z przeprosinami na stronie głównej :)))) Przyjdzie czas ...
|
|
prezes504 będziesz miał się przy czym onanizować..
|
|
prezes504 to teraz ty nakręć filmik i go umieść na Youtube jak to zrobiłeś w sprawie FILMIK INTERWENCJA STRAŻY MIEJSKIEJ W ŁOMŻY przed ratuszem, tylko rada - sam lepiej go nie komentuj tym pedalskim głosikiem i wcześniej wciągnij gila, bo znów ludzie będą mieli z ciebie dobrą bekę PS: a do Policji do której się tak namiętnie starałeś, już się dostałeś? dalej jeżdzisz tą srebrną Vectrą combi?
|
|
BarbaraB ja tez place za te plomby. NFZ ich nie refunduje. Tylko ceny są rozne. Moja dentystka za robocizne, znieczulenie i plombe utwardzana bierze 50 zl. h0jowe forum
|
|
BarbaraB to o czym piszesz to inny temat.. a tu chodzi o to, że idziesz prywatnie i płacisz za usługę a pozniej okazuje się że dentysta pobiera jeszcze pieniądze z nfzt, jakobyś leczyła się z ubezpieczenia..
|
|
głuszkowski grzegorz kradnie ... komu ukradł zęby? sztuczną szczękę to może i tak, ale żeby komuś zęby z gęby ukradł ? ... toć On musi być ZĘBOFIL ,typowy NAJLEPSZY W ŁOMŻY WYRWIDĄBZĄB hahahaha... Panie Doktorze ! uważaj Waść bo wyrywając co poniektórym Ósemki - pozbawiasz ich resztek rozumu ( zęby " mądrości" hahahahaha..)
|
|
a ty myslałes ze za co on ma lexusa zonka mini coopera i mieszkania w łomzy ostrowii itd
|
|
ryba, weż ty pracowniku -" menadżeże" na zmywaku w UK się nie kompromituj, bo ci przytoczę twoje wcześniejsze posty i będzie WSTYD jak du*py dałeś swoimi wypowiedziami hahahahaha.. żal ci du*pę ściska, że ktoś do czegoś doszedł własną pracą ?
|
|
Proponuję uzyskać dostęp do ZIP czyli <Zintegrowany Informator Pacjenta>. Jest to narzędzie umożliwiające dostęp do danych o ich leczeniu i finansowaniu leczenia, gromadzone od 2008 r. przez Narodowy Fundusz Zdrowia. Jest to niezły bat na lekarzy-oszustów. Szczególy tutaj: https://zip.nfz.gov.pl/ap-portal/user/menu/open@info?view=001 _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |