Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sprzedaż złota |
Gdzie mogę w Łomży sprzedać po korzystnej cenie złoty wisiorek i kolczyki z cyrkoniami, których nie noszę? Szkoda tego przetapiać, bo wisiorek i kolczyki są baardzo ładne a poza tym nie chciałabym tego sprzedawać jako złom, bo dużo stracę. Czy w ogóle ktoś w Łomży skupuje złoto po trochę większej cenie niż złom? dzięki za wszelkie informacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sprzedaż złota |
|
W Łomży nie sprzedasz tego jako wyrób . Wszystkie punkty skupują jako surowiec czyli złom . Jeśli chcesz uzyskać trochę więcej to wagę tego wyrobu pomnóż przez 70 zł bo tyle dostaniesz za surowiec ( za próbę 585 ) i wypośrodkuj pomiędzy tym co wyjdzie a tym co zapłaciłeś . Wtedy próbuj to sprzedać pocztą pantoflową wśród swoich znajomych może się uda . Będziesz stratny ale uzyskasz więcej niż za surowiec . Nie było by źle gdybyś zamieścił jakoś fotkę może mógłbym Ci pomóc . Życzę powodzenia Zbyszek p P.S. Dobra cena na surowiec www.jubilerpieciak.pl
|
|
Podaj jakiś kontakt to ci poradzę bo jest możliwość sprzedać drożej niż złom ale to zależy od danego przedmiotu. (ewentualnie może w grę wchodzić zamiana na inny co ci się spodoba)
|
|
Mogę Ci podać nr.tel. ale na priw.
|
|
Hej! Dzięki za odpowiedź, bardzo mi zależy, podaje do siebie namiary - tel. 503569318 i mail: czarnulka2410@wp.pl, dzięki serdecznie i pozdrawiam - Bonia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |