niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
stroje na choinkę- przestroga

Radzę uważać przy wypożyczaniu stroi karnawałowych dl dzieci z komisu na ul. Mickiewicza!!!!!!
Pani próbuje robić ludzi w balona wydaje poplamione i uszkodzone stroje, a przy zwrocie chce za zniszczony strój zapłaty!!
Mnie tak próbowała zrobić, niestety trafiła na nie właściwą osobę, traf chciał że wypożyczając dwa stroje widziałam że jeden jest uszkodzony ale że potrzebowałam go pilnie nie zwróciłam pani uwagi i stwierdziłam że sama go zreperuje. Odebrałam stroje, rano okazało się ze jeden ze stroi ma plamy od jakiegoś napoju wiec jeszcze szybko trzeba było go prać, oprócz tego okazało się że w drugim stroju również jest dziura, więc też jakoś to załatałam aby dziecko podczas zabawy tego bardziej nie rozerwało. Radze uważać bo pani przy zwrocie twierdzi że "nigdy w życiu nie wydałaby brudnego i uszkodzonego stroju":))) Dokładnie oglądajcie co bierzecie!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: stroje na choinkę- przestroga

Lepsza wypożyczalnia jest na Pułaskiego.

najlepiej to kupic wlasny bo za wypozyczenie stroju mozna miec wlasny,a nie za starocie z gabecia placic prawie 3 dychy

Gienia_Smoliwąsowa

A jakim prawem sama ingerujesz w pożyczone ubrania? bo łatać je to szczyt glupoty :) lepiej juz oddac takie jakie sie brało.I nie brać w ciemno.

Ja polecam wypożyczalnie na Kazańskiej 28. Fajne stroje, kobieta sama część szyje i widać że wkłada w to całe serce.

e tam, ja na choinkę tylko bombki zakładam :P

Martuchaa jak komuś strój potrzebny to po co mu jeszcze całe serce?

Ja polecam na jednaczewskiej 21 jest wypożyczalnia bardzo fajna.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

Choroba i mnie włożyła jednak też to serce do stroju:

Potwierdzam- również dostałam na Mickiewicza dla dziecka strój z rozerwanym szwem, ale za późno zauważyłam (bo tego się nie spodziewałam) i nie zszywałam, ale na szczęście nie było widać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org