Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PYTANIE DO KOBIET - GINEKOLOG |
Drogie Panie, potrzebuję godnego polecenia ginekologa, który nie bagatelizuje żadnych niepokojących objawów i umie łączyć ze sobą fakty, dzięki którym w porę wystawi dobrą diagnozę. Bardzo proszę o poważne odp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PYTANIE DO KOBIET - GINEKOLOG |
dr pękała lub sokół
|
|
Dr.Pijagin.
|
|
Dr Pijagin i Pękała.
|
|
pekala Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Jezeli chcesz takiego lekarza to w Lomzy tylko doktor Oleszczuk ktory przyjmuje w Omedze na Bawelnie. www.tadeuszoleszczuk.pl
|
|
Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Gdzie Ci lekarze przyjmują? I czy ktoś mógłby się podzielić spostrzeżeniami na ich temat?
|
|
zgadza sie tylko Oleszczuk lub Zareba Gienia_Smoliwąsowa
|
|
pekala na nfz to na wyszynskiego prywatnie zambrow Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Bardzo dziękuję za podpowiedzi.
|
|
Tylko nie Pękała, on nie jest takim specjalistą jak go oceniają.
|
|
na szczescie pekala ma az za duzo dobrych opinii i dostac sie do niego na nfz graniczy z cudem i motyl62 sorki ale nie masz racjii... to jest akurat jeden z najlepszych specjalistow w kraju...a ja w miare mozliwosci jestem u niego za kazdym razem kiedy zawitam do lomzy..a poza tym jestem jedna z licznych pacjentek od okolo 14 lat Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
popieram Pękała jest dobry
|
|
Tylko dr.Oleszczuk
|
|
Sokół na KS. Anny
|
|
Znachor Wilczur na Popaprancow 7 dobrze zaglada.
|
|
Zaremba Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Najlepszy jest dr Bartosz Pekala. Ma wszechstronne podejscie do pacjentow , jest bardzo taktowny , szczerze troszczy sie o zdrowie pacjetek. Jednym slowem specjalista najwyższej klasy !!!
|
|
Przepraszam za błąd literowy , oczywiście "pacjentek" :))
|
|
martuchnam ty 14 lat się leczysz u ginekologa?? Masakra!! To ten Pękała leczy? Czy wymyśla choroby? Czy może istnieje choroba o której nie wiem a trzeba przez 14 lat ją leczyć ginekologicznie??
|
|
polecam p. Pijagina na ul. Polowej :)
|
|
Bardzo dziękuję za podpowiedzi. Jesteście nieocenione :) Czy któraś z Was leczyła się na nadmiar prolaktyny u tych lekarzy?
|
|
do wykalaczka....chodzi mi o to ze od 14 lat jestem jego pacjentka..i jeszcze nie znam osoby ktorej wymyslby jakas chorobe...poza tym wystarczy spojrzec na opinie o nim na portalu znanylekarz.pl i nie wspomnialam ze jestem lub bylam na cos chora...prowadzil moje 3 ciaze i opieke po porodowa..oraz wizyty kontrolne.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |