poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
serwis

Chciałbym sie was zapytać czy gdy oddaje telefon na gwarancje sprzedawca u którego kupiłem telefon i zostawiam go do naprawy gwarancyjnej musi mi dac w zamian telefon zastępczy na czas naprawy mojego.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: serwis

Zapewne nic nie musi. Dobry, szanujący się sprzedawca sam dba o swojego klienta. Zapewne trzeba popytać znajomych, czy takie usługi oferują poszczególne punkty sprzedaży. Zapewne inaczej traktuje się klientów instytucjonalnych, ale tam sprzedaje się od razu kilkadziesiąt sztuk aparatów. Chyba, że miałeś taki zapis zawarty w umowie sprzedaży lub warunkach gwarancji.
Pozdrawiam.

ADALL

Czy musi to nie wiem.
Era na czas naprawy daje telefon zastępczy, mój kolega miał od nich starą motkę z klapką.

tak siostra dala do serwisu w erze i dali j ej zastapczy...i nie licz na to ze dostaniesz taki sam telefon :) dostaniesz jakis zajechany...:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org