Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy teledysk łomżyńskiego piosenkarza |
Witam. Ostatnio pojawił się nowy teledysk łomżyńskiego piosenkarza. Zapraszam do oceniania i komentowania. http://www.youtube.com/watch?v=1nqXVNkS69k Życzę miłego wieczoru.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy teledysk łomżyńskiego piosenkarza |
Wyłączyłem, jak tylko zaczął wydobywać z siebie dźwięki :)
|
|
on mialczy jak kot ....
|
|
Piosenkarza?
|
|
masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
To, że wy nie umiecie śpiewać, to nie oznacza, że każdego musicie hejtować. Pozdrawiam normalnych ludzi.
|
|
To raczej ten człowiek z tego teledysku nie powinien śpiewać. DRAMAT.
|
|
Przynajmniej coś robi...ze swoim życiem krytykanci....i z łomży wypada obejrzeć całość...
|
|
lepszy jest piosenkarz z Inowrocławia http://www.youtube.com/watch?v=HZU0z7lnhc8 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Piosenkarz to w tym przypadku bardzo mocne słowo.
|
|
po to sa mocne słowa by ich uzywać Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
W sumie...
|
|
lepiej zeby zaczał grac w szachy czy cos takiego! sorry ale gosc nie ma zielonego pojecia o spiewaniu...
|
|
Coś pomysłu na zwrotki zabrakło ;> słyszałem jedna zwrotkę i cała nuta refren. I ten głos. Zrobi kariere.
|
|
Głos aż ocieka auto-tune'm :)
|
|
Hitu z tego nie będzie, kolejny diskopolowy chlam albo jeszcze gorzej bo i ani glosu ani tekstu inteligentnego
|
|
Generalnie nie moja bajka ale z ciekawości zajrzałem. Tekst - prosty (jedna zwrotka i refren) nie sprawiający problemów w odbiorze o jasnej i czytelnej wymowie, że nie mal bluesowy jak w większości hitowych utwór tego gatunku. Muzyka w 100% z instrumentów nieożywionych, utrzymana w stylistyce. Jednak jakby zdominowała tekst albo też warstwa tekstowa jest zbyt uboga. Śpiew - poprawny, klasyczny bez zbędnej egzaltacji, uszlachetniony podczas produkcji, nie odbiega od wielu podobnych sobie. Klip - bardzo dobra jakość obrazu, fabuła niezrozumiała. Martwa natura dobrze wyeksponowana. Element ożywiony przyciąga uwagę. Ogólnie utwór mało oryginalny, dobrze wyprodukowany myślę, że osiągnie zamierzony pozytywny efekt w gatunku do którego nawiązuje. Y
|
|
Piosenkarz- jak większość artystów z nurtu Disco Polo. Najważniejsze aby utwór wpadał w ucho i osiągnął popularność i nawet nie ważne jaką. Ale najważniejsze, że chłopak coś robi a nie siedzi i narzeka. Życzę mu powodzenia. Pomijając resztę, posłuchajcie czasem jak śpiewają na żywo gwiazdy, które robią karierę na polskim rynku od wielu lat. I jakoś im się wiedzie.
|
|
|
nie jestem miłośniczką tego typu muzyki,ale uważam że jest ok :)
|
|
|
W dzisiejszych czasach wystarczy mieć odpowiedni sprzęt do stworzenia dobrej jakości teledysku ,aby mianować się gwiazdą. Pomysłowo.
|
|
...A ja mu gratuluje odwagi, że nie wstydzi się wyjść na ulicę po takim ,,osiągnięciu''
|
|
kojot..
|
|
czy ktoś z opluwających może coś podobnego (nawet nie lepszego ) swojego przedstawić ? każdego opluć i zrównać z ziemią bo jest lepszy albo coś zrobił...brawo tak trzymać Andrzej W.
|
|
a.n.d.y. - masz rację. On przynajmniej coś robi, a najważniejsze, że robi to co lubi. Nie siedzi cały czas na tyłku i nie narzeka. Widzę, że Polak Polakowi zazdrości i próbuje zniszczyć czyjeś marzenia, zamiast poprawić swoje nudne życie.
|
|
Jeśli prezentuje się coś na forum publicznym, to niestety trzeba się liczyć z różnymi opiniami, nie zawsze pozytywnymi, i wyciągać z tego wnioski.
|
|
Chłopak z talentem.
|
|
Dobra, rozumiem, forum publiczne, ale łomżyniakom ciężko dogodzić. Wiszu? Krytykujecie. Jula? Krytykujecie. Nie dziwię się, że Łomża nie organizuje imprez, bo i tak Wam nie dogodzi. Potraficie lepiej śpiewać? To pokażcie.
|
|
Święta prawda Jórek dobrze że Wiszu KEBABA nie otworzył bo by się dopiero tu działo a tak muzyka to jakoś minie Andrzej W.
|
|
cooo za ludzie - narzekać, że wszystko wkoło złe, ale samemu rozsiąść się z paką czipsów przed kompem i palcem nie kiwnąć, nie licząc oczywiście uderzania w klawiaturę ;) dobrze, że chłopak ma pomysł na siebie. never give up!
|
|
Ja bym chciał zobaczyć jak wy byście coś zaśpiewali albo zagrali. Chociaż nie jestem fanem tego gatunku muzycznego to stawiam 6+
|
|
Śpiewa tak jak krawężniki na Stawiskach ustawiał- Dobrze:) bigi2004
|
|
Zaraz napiszecie że Ci co hejtują tak naprawdę nie chcą się przyznać że słuchają poloalkoholo bo to obciach:) utarty schemat umcy,umcyk kajdan fura i blondyna na boku:) A podkreślenie że dziewczyna występująca w teledysku nie jest pustakiem bo studiuje.. żal .pl
|
|
bigi2004 nie każdy może być kierownikiem :)
|
|
Autor: a.n.d.y. (---.205.214.11.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 10-01-14 15:07 czy ktoś z opluwających może coś podobnego (nawet nie lepszego ) swojego przedstawić ? Ale tu nie chodzi o to, by pokazać coś lepszego, bo zapewne każdy z forumowiczów moglby zrobić podobny kicz, ale moze mają na tyle rozumu, aby nie robic z siebie posmiewiska, więc i nie tworzą.
|
|
Pośmiewiska? Kicz? Ty wiesz co Ty mówisz? Weź się ogarnij człowieku. Jakby to był kicz, to jego teledysk by miał same minusy. A zauważ, że ma dużo więcej łapek w górę niż w dół. http://besty.pl/3102322
|
|
KICZ I TANDETA !!!!! nie wszystko co niby łomzyńskie musi być dobre a to co poyżej , to KOMPROMITACJA!
|
|
Brakuje w zakończeniu jednak tego motocykla. No bez grzywki zaczesanej na lewą stronę wyglądał by o wiele lepiej :):)
|
|
wewnętrzny głos podpowiada mi że pod nikiem "Jórka" ukrywa się sam Wiszu :D nie moja bajka uszy kaleczy :d
|
|
Sorry ale ostatni hit był taki denny i pusty że wole tego wcale nie oglądać bo ostatnio sam wstyd tylko na yt przynoszą produkcje z Łomży.
|
|
Jak się nie umie śpiewać to niech się na to nie zabiera. Porażka..
|
|
Takie tam bez rewelacji. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
No i pozamiatane ..
|
|
maruda a co ci przeszkadza grzywka na lewa strone jako lewicowiec powienies to popierac. takie wyróznienie sie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jórek już zaczął poważnie zastanawiać się nad swoją "karierą" w internecie, po tych wszystkich wypowiedziach :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |