Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Litewska Maszynka |
Witam . Mam kupić litewską maszynkę do tarcia ziemniaków . Maszynka jest na 220 w ,ja natomiast potrzebuję zmienić na 110 w - 115 w . Bardzo Proszę o rozsądną poradę .A może ktoś potrafi to zmienić ?Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Litewska Maszynka |
Tam na miejscu w Stanach są do nabycia transformatorki umożliwiające kożystanie z takich urządzeń.
|
|
kuo konwenter w sklepie jest, ktory przetwarza napiecie z 220v na 110v.
|
|
trzeba zmienic napięcie w gniazdku ktore masz w scianie. 1.Nalezy włożyć nożyczki dwoma koncowkami w dziurki w gniazdku. Napięcie spadnie do 110. 2.Następnie podłączyć maszynkę.
|
|
Witam . Jestem bardzo wdzięczna za wszystkie sugestie czasem nawet dowcipne .Myślę że zdecyduję się na kupno konwektora ,tylko mam nadzieję że będzie to mały przedmiot. Pozdrawiam Ciepło
|
|
O litewska maszynko,ty mielesz mojemu mezowi na zdrowie, Jak on ciebie ceni,kazdy mi to powie,kto stracil wszystkie zeby, Dzis funkcjonalnosc twoja widze i dostrzegam,gdy mi ciebie, Zaj.ebali,to tesknilam po tobie. O kochana zono,co stoisz ze zmywakiem nad zlewem, Jak mnie dziecko nakarmilas wczesniej zemlanym kotletem, ...............................itd,itd
|
|
siwy... doceniam Twoją intencję twórczą ale ... NIKT JESZCZE NA ŚWIECIE nie wymyślił lepszej maszynki do tarcia ziemniaków na pyry, kołduny czy kartacze - jakby to ktoś zwał, tu Ruskie mNieli głowę , zapytaj żony ! jakbyś miał kilka kilosów kartofli trzeć na tarce hehehehehe... spróbuj! maszyneria prymitywna jak ruski czołg ale jadzie za parę groszy !
|
|
I nawet gdybyś myślał zawzięcie, i choćbyś przetarł 2 tony ziemniaka, z Litwy maszynki to mają wzięcie, są do kupienia już u halinciaka. A gdy nadejdą zimowe wieczory, i humor wcale Ci nie dopisuje, włączaj maszynkę, łap ziemniaków wory, i nie podskoczą Ci żadne ch**e!
|
|
a to ma być TRZYNASTKOGŁOSKOWIEC ? domorosły poeto???? dzidziuś walisz , jak łysy grzywą o beton! ///////////////////////// bo biały wiersz to NIE JEST !!! hahahahaha..hehehehe...
|
|
Najpierw dokończ dyskusję w temacie o lokatach (czyt. wyjaśnij o co ci chodzi).
|
|
dzidziuś ani z ciebie poeta ani analityk finansowy , jak skończysz 25 latek to może zrozumiesz, że mama nie do końca twego życia będzie płacić za neta ... i te kilkaset stówek zaoszczędzonych z kieszonkowego, zainwestuj raczej w książki niż w piFo!
|
|
No cóż, pomyliłem się co do twojej osoby, bo myślałem, że jesteś kimś więcej niż tylko zwykłym trollem. Szkoda...
|
|
A swistak siedzi,bo wiewiorka byla nieletnia.
|
|
DZIDZIA , to do książek i nauki bo niedługo egzamin gimnazjalny cię czeka
|
|
Maszynka do tarcia ziemniaków MIGIRIS dostępna pod adresem https://www.sklep-masarski.pl/wwwmigirislt-c-1.html Także w wersji na 110V jeśli ktoś potrzebuje, nie trzeba przerabiać ani kupować specjalnych zasilaczy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |