Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sala na przyjecie |
Witam wszystkich. Prosze o podpowiedzi osoby ktore mialy do czynienia z tematem. W niedalekiej przyszlosci chcialbym zorganizowac przyjecie w Lomzy lub okolicach. Ilosc osob ok 40-50 z czego prawdopodobnie polowa bedzie z daleka wiec lokal musialby miec jakies pokoje. Chyba ze polecacie sam lokal i noclegi gdzie indziej, nie wiem jakie Wy macie doswiadczenia z organizowaniem imprez w tym regionie. Nie ukrywam ze najbardziej by mnie interesowal caly lokal. Macie jakies pomysly, polecacie lub odradzacie jakies lokale? Czekam na wasze opinie i opisy waszych doswiadczen. Dziekuje z gory!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sala na przyjecie |
To może Belfort w Piątnicy?
|
|
Zajazd pod brzozami Mały Płock
|
|
Tylko czy w Małym Płocku jest 20 miejsc noclegowych?
|
|
mi do głowy przychodzi np. Kasztelan Wiski w Wiźnie Fajna sala, dobre jedzenie, miła obsługa i miejsca noclegowe
|
|
Siemka! Dzieki za odpowiedzi! Macie moze doswiadczenia z belfortem? Jakie tam ceny i jakosc, obsluga? Kasztelan wiski nie bardzo miesci sie w moim wyobrazeniu o tym przyjeciu ale dzieki za pomoc Vlad. Maly Plock rowniez odpada, dzieki Niedziela! Dzieki wszystkim i prosze o wiecej sugestii!
|
|
Odswiezam. Naprawde nic innego godnego polecenia?
|
|
Agroturystyka "U Wieśka" w Budach Czarnockich, wiem że na pewno mają 8 pokoi noclegowych ale na ile osób to nie bardzo się orientuję
|
|
agroturystyka na zosinie
|
|
ale ona potrzebuje sali na 40 osób a nie na 200 będą się ganiać po sali najwyżej mała sala bez noclegów a noclegi kupić w tańszym motelu zbiorowo może cena będzie niższa gitara gra
|
|
Dziekuje wszystkim, dalej szukam wiec jesli ktos ma pomysly bede wdzieczny :)
|
|
Restauracja Polonez w Hotelu Gromada - profesjonalizm i świetna kuchnia. Wika
|
|
Polecam motel Zacisze w Piątnicy. Pokoje na miejscu i sala bankietowa na spokojnie 40-50 osób i więcej. Szczególnie fajny klimat latem jak działa ogródek, ale zimą też daje radę. Ceny mają (a przynajmniej mieli z rok temu) bardzo przyzwoite.
|
|
W hotelu to trzeba uważać, żeby nie policzyli gościom opłaty za parking, ogólnie wygląd i klimat hotelu jak sprzed 20 lat.
|
|
zajazd lesny wygoda duzo pokoji maja i sala taka w sam raz
|
|
Podpinam się pod temat. Czy macie coś jeszcze godnego polecenia?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |