poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kibice ŁKS. Pokażmy ilu nas jest !!!

No właśnie. Ilu jest prawdziwych kibiców?? Może wreszcie to ustalimy:
1. Ilu to tylko krzykacze na forum?
2. Ilu to tylko żądni "pomeczowych ustawek" stadionowi huligani?
3. Ilu to tylko rozkapryszeni gówniarze, którzy uważają, że sami od siebie nic nie muszą dać. Za wszystko powinni płacić księża, władze miasta i sponsorzy.

Sprawdźmy kto naprawdę jest prawdziwym kibicem, sympatykiem ŁKS. Komu szczerze zależy na naszej łomżyńskiej drużynie. Przed środowym wręczeniem pucharu ligi sprzedawano bilety-cegiełki. To miał być nasz -kibiców wkład na rozwój ŁKS-u.

Wklejamy w tym wątku skany, fotki zakupionych przez nas "cegiełek".

Pokażmy - ilu nas jest !! Kto pierwszy?

p/s Panie M. Zajkowski. Ile sprzedano i na jaką wartość tych okolicznościowych biletów?

Pozdrowienia.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kibice ŁKS. Pokażmy ilu nas jest !!!

Witam ...

Podczas ostatniego meczu i Gali wręczenia Pucharu sprzedaliśmy cegiełki-bilety za kwotę 5.900 zł - tj. 85 szt
.

Zakładaliśmy że sprzedamy ; 200 szt. po 100zł i 200 szt. po 50zł

Więc jeszcze są w klubie do nabycia , myślę że fajna pamiątka / z jednej strony aktualna mistrzowska druzyna z drugiej strony drużyna z początku lat trzydziestych /

Dziekujemy ...

Ja jestem prawdziwym sympatykiem ŁKSu ale niestety nie stac mnie na zakup takiej cegielki bo ani nie pracuje ani nie kradne, ostatnio chcialem kupic szalik ale zobaczylem ze to materialowy prostokąt w bialo czerwone pasy... nawet nie bylo zadnego napisu "ŁKS Łomża"... widzialem inni kibice maja fajne z napisem, ale chyba juz nie ma takich.... :/

Właśnie...pokażcie się prawdziwi kibice...ŁKS awansował do II ligi piłki nożnej, a święto trwało u nas zaledwie kilka godzin. Nie bylo mnie wtedy w Łomży (praca) i jak wracałem miałem nadzieje, że na Starym Rynku trwa wielka feta. Zajeżdżam a tu nic......Pustka. I tyle tej radości.... Kibice można było więcej pokazać, bez burd, bijatyk a kulturalnie świętować awans. A tak pare godzin (łącznie z meczem) i do domu, bo nazajutrz większość z kibiców plecaczki na plecki i do szkoły. Pokażcie swoją tożsamość!!!

Właśnie peter przeginasz chłopie!!! NIe każdego stać na taką sumę to że jakiś sponsor dał te 100zl na cegiełkę to już jest prawdziwym kibicem?! A KIBICE KTÓRZY DOPINGUJĄ CAŁY MECZ I PRZYGOTOWUJA OPRAWY TO CO??!! NIE KIBICE BO CAŁY MŁYN KTÓRY LICZY OKOŁO 150 OSÓB NIE KUPIŁ CEGIEŁEK??? WIĘC CHŁOPIE ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ!

Ja kupilem 2 cegielki po 50pln, wesprzec klub trzeba, a ze akurat bylem po wyplacie to tego dnia moglem. Tylko losowanie mi sie nie podobalo... no ale chodzilo o wsparcie klubu. ŁKS ŁKS w II lidze jest!!!!

Damianolo zgadzam sie z toba, ze peter przesadza. Mozna odwrocic sytuacje i mozna zarzucac glownym sponsorom, ze nie stoja przy kibicach i z nimi nie spiewaja, nie odpalaja rac itp.
Oprawy meczy to za darmo sie robia, cala atmosfera za darmo sie robi?
Z tego co mi sie wydaje to klub nie wyklada pieniedzy na oprawy i nie organizuje przejazdow na mecze swoim kibicom (niech mnie ktos poprawi jesli sie myle), a tak swoja droga pewnie czesc nowych kibicow przychodzi na stadion ogladac jak nasze dzielne chlopaki wygrywaja ale tez dla atmosfery jaka tam coraz czesciej panuje.
Podsumowujac: nie wszystkich stac na wydatki 50-100zl, kto moze ten da, a kto nie moze pomaga tym co ma, praca swoich rak, krzykiem kilku setek gardel.

Nie wiem dlaczego klub znajduje sie w takiej sytuacji finansowej ale na pewno sie stalo sie to z dnia na dzien. Ktos chyba do tego doprowadzil...

A wracajac jeszcze do cegielek - chyba ceny cegielek rzedu 25 - 50 - 100zl bylyby lepsze (czyt. wiecej ich mogloby sie sprzedac)

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

Damianolo: jak na razie to chciałbyś ślizgać się na czyjeś dupie. Ja jestem wiernym kibicem i wrzucam co mecz datki na Waszą oprawę. Więc nie wyjeżdzaj, że to Ty z kolegami płacisz tylko za oprawę meczy. Jeżeli ktoś z Was twierdzi, że nie musi być w Łomży chodników, pięknych ulic, etc a wystarczy nowy stadion, to może to budzić kontrowersję u pozostałych mieszkańców. Jeżeli jesteś prawdziwym kibicem to pieprzeniem jest, że Cię nie stać raz na 80 lat dać tą stówę czy pięćdziesiąt złotych na ukochany klub. Trzeba było zarobić sprzedając złom, zbierając truskawki, roznosząc ulotki. I nie mam tu pretensji do starych kibiców. Ich nikt nie zatrudni. Ale Wy - młodzi????? Ciągle ktoś na forum wrzeszczy, że to kasa z jego podatków winna być z miasta przekazywana na klub.

Więc zobaczmy w tym miejscu tych podatników. Powtarzam pytanie: kto pierwszy pokaże cegiełkę !!!

Pozdrawiam

*peter* daj dobry przyklad!

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

Zapewne ci co najwięcej krzyczą cegiełek poprostu nie zakupili.Pfff krzykacze a nie kibice...

przegiecie z ta unoszącą sie "dum/pą" jak kupiles to sie ciesz, zadzwon do babci albo dziadka i sie pochwal a nie rozpisujesz kto jest kibicem a kto nie! Gowno cie to obchodzi kto co robi i kto gdzie ma pracowac!!!

peter ja mam cegiełkę za 100 zł. Ale nie pokaże bo to nie o to chodzi.Chciałem pomóc .Myślę że jak by były cegiełki po 10 -50 zł. to i tak więcej kasy by się uzbierało.

Mili Panowie i Panie. Jeżeli bilety były za drogie to trzeba było zrobić zrzutę. Własnym oczom nie wierzę. Bilety kupili sami sponsorzy, działacze oraz kilku (2-3) kibiców ???????????? Przecież te cegiełki były przeznaczone właśnie dla nas - kibiców. Sponsorzy ponoszą koszty utrzymania klubu codziennie. Nam umożliwiono to zrobić w roku jubileuszowym jeden, jedyny raz. Wstyd. I nie wrzeszczcie na mnie. Bo zaczynam domniemywać, że powinienem się wstydzić, że zachęcam do łożenia na ŁKS.

Pozdrawiam

Cegiełka b. fajnie opracowana , będę miał super pamiątkę. Przykro było mi patrzeć jak starsi kibice mimo , że mają duże , lub dość duże pieniądze nie zdecydowali się na jej kupno. Źle widzę najbliższą przyszłość naszego klubu .

Autor: ryba(k) (80.51.216.---)
Data: 02-06-06 17:35
napisał:
"przegiecie z ta unoszącą sie "dum/pą" jak kupiles to sie ciesz, zadzwon do babci albo dziadka i sie pochwal".

No pewnie, że to zrobiłem. Opowiadam "na lewo i prawo", że są jeszcze do kupienia. Jestem anonimowym kibicem. Nie startuję w wyborach, nie zależy mi na popularności. Ale jestem dumny, że mogłem wspomóc tą symboliczną przecież kwotą nasz klub.

Autor: raver (---.nat.student.pw.edu.pl)
Data: 02-06-06 14:39
napisał:

"*peter* daj dobry przyklad!"

OK. Ględzę tylko. Oto moja piękna cegiełka. Nr 0296 !!
Wyjaśnię moje intencje. Nie trzeba dorosnąć, żeby je zrozumieć. Nic w życiu nie ma za darmo. Nasi piłkarze także nie będą za darmo grać. Popieram apel Zarządu ŁKS. Cegiełki jeszcze są. Czekają na ludzi gotowych wspomóc nasz klub.

Pozdrawiam

.

?

Cegiełka całkiem ładna, szkoda tylko, że zamiast przedwojennej drużyny Łomżyńskiego Klubu Sportowego przedstawia zdjęcie piłkarzy KS "Warmii" Grajewo wraz z drużyną z Prostek (Preutzen)...
Hmm...

o prosze grabos ma 2 !! to jest dopiero obywatel!

Ptysiu80: poważnie to przedwojenna Warmia Grajewo ??

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org