Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WIOMAR PRACA |
Czy naprawdę aż tak żle tam jest,czy to tylko pomówienia?Proszę o szczere odpowiedzi.Dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WIOMAR PRACA |
Kiedyś poszedłem tam do pracy i po jednym dniu bez powodu po prostu podziękowali,nawet pieniędzy nie wypłacili,z wieloma osobami tak zrobili ktoś
|
|
no nie wiem ogłoszenie wisi ciągle raz wysłałem CV oddzwonili za 2 godziny żeby przyjść ale mi znajomi odradzili i nie poszedłem:)
|
|
JA WAM POWIEM JAK SIE LUDZIE NIENADAJO DO PRACY TO TAK JEST NA MAGAZYNIE TRZEBA UMIEC SZYBKO I DOBRZE LICZYC MIEC DOBRO PAMIEC DO NAZW I GDZIE CO LEZY piotrek
|
|
no ale tak w jeden dzień zapamiętać wszystko to się nie da..
|
|
jest odpowiedzialnosc zbiorowa i chyba to jest juz złe??? jakim prawem ty masz odpowiadac za błędy tych co pracowali przed toba caly rok a ty na koniec przyszedłeś??? wątpie żeby teraz były jakieś przyjecia oni potrzebuja jeleni na koniec roku. nie chce wypowiadac sie na temat wlasciciela firmy. chce tez zaznaczyc ze nie jestem bylym pracownikiem.
|
|
Idąc tam do pracy już nieznajomi mężczyźni znajdujący się na placu mi odradzali... Miała to być praca biurowa, w rezultacie przedstawiciel handlowy do działu nabiałów, którego jak zasłyszałam w firmie nikt nie chce, bo nabiał szacunkowo ma krótki termin ważności i za te produkty, które zostały na magazynie - zepsute się odpowiada - co tak trochę dziwne dla mnie - osoby początkującej - zajmowanie nowego pracownika działem, którym powinna zajmować się już osoba doświadczona - no, ale nikt z obecnych pracowników się nie odważył podjąć. Po przeanalizowaniu - sama zrezygnowałam. Znajomi też narzekali. Nie wiem jak jest na magazynie. Mimo to pozdrawiam Wiomar.
|
|
trzeba byc desperatem aby tam isc nie ktorzy lubia byc ponizani, ich sprawa ---------------------------------------------
|
|
Czy naprawdę nie ma haka na takie firmy? Jak długo jeszcze nic się w tej kwestii nie zmieni?
|
|
Niekoniecznie trzeba być desperatem, aby tam podjąć się pracy - ja na przykład nie wiedziałam wcześniej co to za firma, więc proszę dobierać słowa z rozwagą.
|
|
I dlatego lepiej jest pracować dla siebie samego- jeśli macie takie możliwości i pomysły. Aby nikt nie robił z człowieka idioty.
|
|
a może sytuacja finansowa jest taka że nie można sobie przebierać w etatach, może ktoś tego zapomniał wymienić smutne ale prawdziwe Andrzej W.
|
|
wole wiomar jak jest tata firma w lomzy niejaka edpol przyprawy lomza tamto jest masakra
|
|
ayla dziwne, że ktoś nie wie, o tej firmie każdy dużo złego słyszał a.n.d.y. jak zmusza sytuacja, to ok, ale radzę od razu szukać czegoś innego w między czasie, bo czy 900 zł to wyjście? Dla nie których tak. ---------------------------------------------
|
|
a firm trochę jest, bez przesady ---------------------------------------------
|
|
pioter-nie pisz głupot ,bo tam trzeba być przebiegłym ,gdyż chodzi o ilość ,tam jest zawsze za mało ,co raz więcej zamówień ,pracują po 11 godzin lub 12, 13 godzin i nie mają za to płacone , tam jest oszustwo i nabijanie pracowników w butelkę z godzin . Borys-50
|
|
pioter-nie pisz głupot ,bo tam trzeba być przebiegłym ,gdyż chodzi o ilość ,tam jest zawsze za mało ,co raz więcej zamówień ,pracują po 11 godzin lub 12, 13 godzin i nie mają za to płacone , tam jest oszustwo i nabijanie pracowników w butelkę z godzin . Borys-50
|
|
Jeśli lubisz być traktowany jak zwierzę to będzie Ci się tam podobać i powinieneś spróbować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |