piątek, 01 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WIOMAR PRACA

Czy naprawdę aż tak żle tam jest,czy to tylko pomówienia?Proszę o szczere odpowiedzi.Dziękuję

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WIOMAR PRACA

Kiedyś poszedłem tam do pracy i po jednym dniu bez powodu po prostu podziękowali,nawet pieniędzy nie wypłacili,z wieloma osobami tak zrobili

ktoś

no nie wiem ogłoszenie wisi ciągle raz wysłałem CV oddzwonili za 2 godziny żeby przyjść ale mi znajomi odradzili i nie poszedłem:)

JA WAM POWIEM JAK SIE LUDZIE NIENADAJO DO PRACY TO TAK JEST NA MAGAZYNIE TRZEBA UMIEC SZYBKO I DOBRZE LICZYC MIEC DOBRO PAMIEC DO NAZW I GDZIE CO LEZY

piotrek

no ale tak w jeden dzień zapamiętać wszystko to się nie da..

jest odpowiedzialnosc zbiorowa i chyba to jest juz złe??? jakim prawem ty masz odpowiadac za błędy tych co pracowali przed toba caly rok a ty na koniec przyszedłeś??? wątpie żeby teraz były jakieś przyjecia oni potrzebuja jeleni na koniec roku.

nie chce wypowiadac sie na temat wlasciciela firmy. chce tez zaznaczyc ze nie jestem bylym pracownikiem.

Idąc tam do pracy już nieznajomi mężczyźni znajdujący się na placu mi odradzali... Miała to być praca biurowa, w rezultacie przedstawiciel handlowy do działu nabiałów, którego jak zasłyszałam w firmie nikt nie chce, bo nabiał szacunkowo ma krótki termin ważności i za te produkty, które zostały na magazynie - zepsute się odpowiada - co tak trochę dziwne dla mnie - osoby początkującej - zajmowanie nowego pracownika działem, którym powinna zajmować się już osoba doświadczona - no, ale nikt z obecnych pracowników się nie odważył podjąć. Po przeanalizowaniu - sama zrezygnowałam. Znajomi też narzekali. Nie wiem jak jest na magazynie. Mimo to pozdrawiam Wiomar.

trzeba byc desperatem aby tam isc

nie ktorzy lubia byc ponizani, ich sprawa

---------------------------------------------

Czy naprawdę nie ma haka na takie firmy? Jak długo jeszcze nic się w tej kwestii nie zmieni?

Niekoniecznie trzeba być desperatem, aby tam podjąć się pracy - ja na przykład nie wiedziałam wcześniej co to za firma, więc proszę dobierać słowa z rozwagą.

I dlatego lepiej jest pracować dla siebie samego- jeśli macie takie możliwości i pomysły. Aby nikt nie robił z człowieka idioty.

a może sytuacja finansowa jest taka że nie można sobie przebierać w etatach, może ktoś tego zapomniał wymienić
smutne ale prawdziwe

Andrzej W.

wole wiomar jak jest tata firma w lomzy niejaka edpol przyprawy lomza tamto jest masakra

ayla dziwne, że ktoś nie wie, o tej firmie każdy dużo złego słyszał

a.n.d.y. jak zmusza sytuacja, to ok, ale radzę od razu szukać czegoś innego w między czasie, bo czy 900 zł to wyjście? Dla nie których tak.

a firm trochę jest, bez przesady

pioter-nie pisz głupot ,bo tam trzeba być przebiegłym ,gdyż chodzi o ilość ,tam jest zawsze za mało ,co raz więcej zamówień ,pracują po 11 godzin lub 12, 13 godzin i nie mają za to płacone , tam jest oszustwo i nabijanie pracowników w butelkę z godzin .

Borys-50

pioter-nie pisz głupot ,bo tam trzeba być przebiegłym ,gdyż chodzi o ilość ,tam jest zawsze za mało ,co raz więcej zamówień ,pracują po 11 godzin lub 12, 13 godzin i nie mają za to płacone , tam jest oszustwo i nabijanie pracowników w butelkę z godzin .

Borys-50

Jeśli lubisz być traktowany jak zwierzę to będzie Ci się tam podobać i powinieneś spróbować :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org