Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Orange |
Znowu nie działa orange? Kiedy w końcu zrobią z tym porządek...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Orange |
też mam problem
|
|
Witam... Czy inni też mają problem z zasięgiem ???
|
|
ja tez i moja rodzina
|
|
No niestety, ja też mam ten problem.
|
|
Wszyscy mają problem, mam i ja :)
|
|
orange w Łomży to dno bo w warszawie normalnie działa
|
|
masakra zmieniam sieć! _________________________ www.autosalonik.pl
|
|
to z powodu modernizacji sieci. w t-mobile było tak samo. owszem jest to wkurzające. play ma zasięg wszystkich sieci : t-mobile , orange, plus i zasięg własny więc polecam, taryfy są ok. a co do orange to pewnie chwilowa awaria.
|
|
na pleya Pawełku na pleya
|
|
Orange cugu niema i nie ciągnie
|
|
Ale to dziwne - niektórzy mają sieć. U mnie leży.
|
|
u mnie nie ma a u innych jest i też nie działa ograniczenie usług sieci
|
|
może to sieć dla inteligentniejszych i system działa wybiórczo?
|
|
Chyba rzeczywiście system działa wybiórczo. Dwa telefony z windows phone - brak zasięgu, telefon z androidem ma trzy kreski!
|
|
tanie mięso to bezpańskie psy jedzą , kup dobrą karmę !
|
|
zrezygnowć z tej sieci skoro nie dają kobtaktu ze światem to po co ich dorabiać wkurzonba jestem lekko mówiąć do mnie dochodza nawet oołączenia a zasięgu nie mam debile
|
|
Mi normalnie orange śmiga full zasięg:) Pozdrawiam
|
|
Nie tak łatwo zmienić sieć jak się ma cyrograf podpisany do października. Słyszałem, że można przenieść numer do innej sieci na trzy miesiące przed końcem umowy. Ktoś to może potwierdzić?
|
|
Bo my zieloni jesteśmy w tych tematach, a to nie jest sieć dla zielonych (tylko dla pomarańczowych) ;)
|
|
normalnie jakas masakra z ta secia :P
|
|
u mnie na telu z anandroidem wszystko działa dzwonię pisze net jestem wybrancem ;)
|
|
co za kurewska siec. dobrze ze ja nie mam. ale jest u mnie kolezanka co ma w orange. od prawie 2 godz. byl problem z zasiegiem. najpierw myslalysmy ze to z orange cos nie tak jest. ale zeby sie upewnic przelozyla karte do mojego tel. w wtedy zlapalo zasieg. wiec pomyslalysmy ze to z telefonem cos nie tak. bo jak znowu wsadzila karte to miala zasieg ale tylko jedna kreske i to raptem na chwile. myslalysmy ze to antena zepsuta. probowalysmy naprawic antene ale nic nie dalo. wtedy weszlam na forum 4lomza i widze ze to jednak orange cos z pieprzyło. ciekawe czy przez to dlubanie nie zepsula sobie tel?? DO CZEGO TE ORANGE DOPROWADZA??? wlasnie kolega przyszedl tez zasiegu nie ma.
|
|
ludzie beda zmieniac siec. kolezanka przeszla do orange ale bedzie zmieniala na inna siec.
|
|
i net w orange słabo działa. (.) (.)
|
|
Korekta: telefon z androidem też już bez zasięgu
|
|
pandzia , troszku kultury a niby na cię to stać? ot, kurewska łodpowiedż
|
|
mi tam działa zasięg normalnie na androidzie. (.) (.)
|
|
stać stać EGZORCIU
|
|
pandzia, śmieszna jesteś i na wymarciu , bambusa coraz mniej - przestaw się na buraki pastewne
|
|
juz jest u mnie
|
|
brak zasięgu przez chwilę a Wy już wytrzymać nie możecie i psy na sieci wieszacie.Kiedyś ludzie nie mieli takiej wygody i sobie radę dawali,a teraz brak neta,brak zasięgu w telefonie i zaczyna się koniec świata.
|
|
Orany_Julek możesz chyba, z tego co pamiętam, 3 miesiące wcześniej podpisać umowę z innym operatorem (z przeniesieniem numeru), ale i tak umowa zacznie obowiązywać po wygaśnięciu umowy z obecnym operatorem. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
zmienćie sieć i po problemie!!!
|
|
przenieście sobie do njumobile, najtańsze, bez limitu i umowa na czas nieokreślony - bez cyrografu. Jak coś nie będzie działać, zawsze można się wycofać. Ale trzeba czekać do końca umowy.
|
|
Egzorciu nie robia na mnie wrażenia twoje teksty. nie znasz mnie a tu pisac to sobie moge co chce i jak chce i nie wszystko musi byc prawda i ja tez nie musze byc prawdziwa. takie sa uroki sieci kochany.
|
|
Nju nie jest rozwiązaniem problemu, bo to przecież też jest orange! Więc jak orange się wysypie to i nju automatycznie też.
|
|
mi kasę z konta pobiera.... nie wiem jakim cudem i za co !
|
|
1
|
|
Dla wszystkich zwolenników pleja przytaczam rzeczową opinię jednego z użytkowników, potwierdzającą moje spostrzeżenia (z forum "telepolis"): "Jestem abonentem PLAY ok 3 lata. NIE jestem zadowolony z jakości świadczonych usług. Wcześniej byłem abonentem Orange, Plus, miałem tez w heyah. Zawsze było lepiej lub gorzej, ale na pewnym poziomie. (również internet) W play'u jest niestety bardzo niski poziom. Połączenia są gorsze jakościowo niż u innych operatorów, ale to nie jest najgorsze. Najbardziej denerwuje mnie to że w centrum kielc, lub innych miast takich jak krakow warszawa czy poznan (sprawdzone niejednokrotnie) telefon zmienia operatora, bo z tego z ktorego korzysta widocznie mu sie nie podoba... z play na plusa, z plusa na orange... dzieje sie to bardzo często kiedy wyciągam telefon z kieszeni i potrzebuje szybko zadzwonic. Nie mam wtedy zasiegu i czekam aż coś złapie... czasem kilka minut. (sprawdzane na: nexus 4, galaxy nexus, lg x2, htc hd2, iphone 3g) Nie wiem jak często niemam zasięgu gdy telefon leży w kieszeni.., ale często zdarząją się sms'y ze ktos sie probowal ze mną polączyc. Jednak najgorzej wkur**** mnie kiedy ściagam plik 200-300 MB na tel, lub komputer (hotspot z telefonu), korzystając z pakietu danych w abonamencie i przy 90% nagle telefon zmienia operatora z play na roaming plusa lub orange, bo play chwilowo ma za słaby... Ręce opadają. 250MB z transferu idzie w powietrze bo ściąganie zostało przerwane. Plik musze ściagać jeszcze raz, a transferu ubywa... w lutym dobiega końca ta gehenna, NIGDY NIE WRÓCE DO PLAY"
|
|
@sic: ale tu nie chodzi o tańszą ofertę, BO JAKBYŚ NIE WIEDZIAŁ NJU MOBILE KORZYSTA Z NADAJNIKÓW I CENTRALII BTS ORANGE więc to żadna zmiana...
|
|
trzeba wyslac do nich reklamacje za uslugi na ten dzien ja dostalam rabat na abonament 15zl dobre i to
|
|
Dokładnie tydzień temu były problemy z orange i dzisiaj znowu! Przerywa rozmowy, trzeba dzwonić po kilka razy! Mam w związku z tym pytanie do abonentów T-mobile i Plusa: czy u was też zdarzają się takie problemy? PS. Hejterom z pleja bardzo dziękuję!
|
|
W T-mobile kiedyś tak(rok temu)teraz nie.
|
|
Dziękuję. W salonach t-mobile i plusa tłok, a na forum tyle opinii, że aż nie nadążam czytać ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |