piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wymiana gier na konsole w Łomży

Witam. Znacie jakiś sklep, co by można było wymienić lub sprzedać gry na konsolę, a konkretnie xbox'a 360. Był jakiś czas temu sklep playergames, lecz go zamknęli. Czy jest jeszcze jakiś sklep gdzie spokojnie wymienię gry w Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wymiana gier na konsole w Łomży

Masakra ...

Znacie jakiś?

W Sympatii na krótkiej spróbuj.

Player wróci 7 marca w Venedzie.

szok

Możesz się zarejestrować na gametrade.pl i tam szukać kogoś z Łomży. Ja wymieniałem się grami na PS3 już kilka razy na terenie Łomży i to dzięki temu serwisowi.

W empikach jest zawsze możliwość sprzedania i kupna używanych gier. Nie wiem nawet czy elektroniczna wersja portalu empik nie funkcjonuje w ten sposób.

lokal do wynajęcia Warszawa cv wzor

Empik płaci takie grosze za używane gry , że nie warto sobie zawracać nimi głowy. A sami tą używaną grę często sprzedają drożej niż można znaleźć nówkę w folii na Allegro.

Ktoś wspomniał o Gametrade. Uważam , że to dobry pomysł jeżeli szukasz kogoś na wymianę.

Co najgorsze teraz firmy produkujące gry chcą zrobić tak że nie można sprzedawać używanych gier. Czytałem gdzieś że już od nowej wersji PS4 gry będą przypisywane do danej konsoli i nie będzie ich można nawet w Empiku odsprzedać. Chamówa totalna się zrobi.

meble olejowane kursy żeglarskie mazury

NA PS4 teraz nie będzie można nawet pograć bez stałego dostepu do internetu w większość gier. Co ciekawe PS4 będzie też widział z kamerki ile osób gra i tyle trzeba będzie płacić abonamentu :(

kurtki skórzane sklep ogrodniczy online

kurtki skórzane sklep ogrodniczy online

W naszym lokalu PLAYERGAMES w Galerii Veneda możecie wymieniać gry używane na używane na takie platformy jak PS3, X360, PSP, PS2. Przy wymianie gier o takiej samej wartości koszt wymiany to tylko 10zł.

Pozdrawiamy

Witam słyszaem że gier na konsolę PS4 nie będzie można wymieniać, zostanie ona przypisana dokonkretnej maszyny czy ktoś wie coś więcej na ten temat ???

toruń strony internetowe

z tego co wiem Sony zrezygnowało z takiego pomysłu na szczęście

warszawa okna pcv
oczyszczalnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org