Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wymiana gier na konsole w Łomży |
Witam. Znacie jakiś sklep, co by można było wymienić lub sprzedać gry na konsolę, a konkretnie xbox'a 360. Był jakiś czas temu sklep playergames, lecz go zamknęli. Czy jest jeszcze jakiś sklep gdzie spokojnie wymienię gry w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wymiana gier na konsole w Łomży |
Masakra ...
|
|
Znacie jakiś?
|
|
W Sympatii na krótkiej spróbuj.
|
|
Player wróci 7 marca w Venedzie.
|
|
szok
|
|
Możesz się zarejestrować na gametrade.pl i tam szukać kogoś z Łomży. Ja wymieniałem się grami na PS3 już kilka razy na terenie Łomży i to dzięki temu serwisowi.
|
|
W empikach jest zawsze możliwość sprzedania i kupna używanych gier. Nie wiem nawet czy elektroniczna wersja portalu empik nie funkcjonuje w ten sposób. lokal do wynajęcia Warszawa cv wzor
|
|
Empik płaci takie grosze za używane gry , że nie warto sobie zawracać nimi głowy. A sami tą używaną grę często sprzedają drożej niż można znaleźć nówkę w folii na Allegro. Ktoś wspomniał o Gametrade. Uważam , że to dobry pomysł jeżeli szukasz kogoś na wymianę.
|
|
Co najgorsze teraz firmy produkujące gry chcą zrobić tak że nie można sprzedawać używanych gier. Czytałem gdzieś że już od nowej wersji PS4 gry będą przypisywane do danej konsoli i nie będzie ich można nawet w Empiku odsprzedać. Chamówa totalna się zrobi. meble olejowane kursy żeglarskie mazury
|
|
NA PS4 teraz nie będzie można nawet pograć bez stałego dostepu do internetu w większość gier. Co ciekawe PS4 będzie też widział z kamerki ile osób gra i tyle trzeba będzie płacić abonamentu :( kurtki skórzane sklep ogrodniczy online kurtki skórzane sklep ogrodniczy online
|
|
W naszym lokalu PLAYERGAMES w Galerii Veneda możecie wymieniać gry używane na używane na takie platformy jak PS3, X360, PSP, PS2. Przy wymianie gier o takiej samej wartości koszt wymiany to tylko 10zł. Pozdrawiamy
|
|
Witam słyszaem że gier na konsolę PS4 nie będzie można wymieniać, zostanie ona przypisana dokonkretnej maszyny czy ktoś wie coś więcej na ten temat ??? toruń strony internetowe
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |