Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PWSiP |
Mam pytanie czy mając napisaną maturę z biologii na podstawie o wyniku jakże ambitnym bo aż 30% i angielskim na 58% są jakieś szanse na dostanie się na dietetykę lub fizjoterapię?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PWSiP |
...jeżeli twój wygląd/sylwetka dobrze świadczy o diecie to pewnie tak... rudy błazen z druhem
|
|
tak paplik bo do rejestracji musisz dołączyć zdjęcie i wymiary... -_-
|
|
Wszystko zależy od tego, ilu kandydatów będzie się ubiegać o przyjęcie na te kierunki. Jeśli wielu chętnych będzie miało lepsze wyniki egzaminów maturalnych, to możesz mieć problem. jeśli zainteresowanie tymi kierunkami będzie niewielkie, to nawet, gdyby ktoś nie zdawał matury z biologii, tylko z historii i wtedy "za biologię" miałby "0" pkt. może zostać przyjęty.
|
|
generalnie to ludzi z maturą poniżej poziomu krytyki to nie przyjmują...ale próbuj
|
|
Biologię pisałam bo męczyłam się z nią 3 lata więc spróbowałam. Moje plany co do studiów nie obejmowały biologii dlatego się do niej nie przykładałam więc oszczędź sobie zgryźliwych komentarzy.
|
|
człowieku tam bora jak leci na te dwa kierunki. Pow na studiach ---------------------------------------------
|
|
na taką uczelnię na pewno się dostaniesz.
|
|
Jest aż tak źle??? Koleżanka planuję rozpocząć tam naukę. Odradzać ??
|
|
Nie no student jest super nic nie robisz ,a na koniec dostajesz dyplom,a potem jesteś bezrobotnym z wyższym wykształceniem .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |