Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pokrowce samochodowe szyte na miarę , kogo polecacie? |
Tak jak w temacie, chodzi mi o Golf 4
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pokrowce samochodowe szyte na miarę , kogo polecacie? |
Ostatnio kupilem na alledrogo szyte na miare za 200 zl, ogólnie nie polecam, sprzedawca zwrócił gotówkę po wysłaniu zdjęć, chyba że jakieś najtańsze żeby siedzeń nie ubrudzić
|
|
Znajomemu szyli w zakładzie pod Kupiskami Starymi (przed przystankiem jadąc od Łomży po prawej, jest tam też zakład stolarski). Do Forda Mondeo zapłacił coś 400 czy 450. Jest zadowolony. slm
|
|
Na harcerskiej szyją na miare
|
|
na harcerskiej popytaj ___________________________ www.autosalonik.pl
|
|
Kupiski
|
|
Osobiście polecam zajrzeć tutaj: www.e-autosklep.pl Do wyboru pokrowce skórzane, welurowe, żakardowe a także z modnej alcantary. Na stronce masz zdjęcia oraz ceny.
|
|
Ja właśnie też długo szukałem, ostatecznie kupiłem te naautomotohit.pl ale mieli też welurowe i skórzane. Ważne, że szyte konkretnie pod ten model i dobre jakości. Jeszcze gratisa zgarnąłem. Mam pewność, że nie sprzedadzą uniwersalnych jako dedykowane. Teraz wygląda jak oryginalna tapicerka, także spoko. Pozdro Łomża.
|
|
w Kupiskach, tylko auto trzeba zostawić na cały dzień, lub wymontować fotele i kanapę i zawieść
|
|
Polecam serdecznie http://www.pokrowce.net/. Mają bardzo dobre pokrowce na siedzenia do auta, z całą pewnością się wiec przydadzą. :)
|
|
Pokrowce szyte na miarę kupiłem w internecie http://wyposazeniesamochodowe.pl/pokrowce-szyte-na-miare-12.html wyglądają i sprawują się dużo lepiej niż uniwersalne.
|
|
Znowu k....skie reklamy i to reklamują najgorsze dziadostwo. W Łomży mamy swoje na Harcerskiej ! Firma ,,MIRKO,, mają też sklep na Legionów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |