sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NOCLEG W ZAKOPANYM

Poszukuję sprawdzonego noclegu w zakopanym wille pensjonaty pokoje?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NOCLEG W ZAKOPANYM

Na miejscu znajdziesz najtansze, ludzie stoją z tabliczkami.

Ja byłem w zakopanym z 5 razy prawie co roku jeżdżę tam i z noclegów mogę polecić Velvet to jest z 1,5 km od Krupówek w Kościelisku godziwe warunki . Do centrum zakopanego bym się nie pchał na nocleg z tego względu że można się rozczarować pokojami jakie oferują w internecie a w rzeczywistości ja tak się przejechałem w tamtym roku miało być ładnie pięknie a jak dojechaliśmy to trzeba było szukać na miejscu innego noclegu.

http://apartamenty-velvet.pl/

Suche koło poronina 8 km. Od zakopanego nowiutki pensjonat tanio jedzenie tanie halina Skupien 888872031 polecam

jak gdzieś wyjeżdżasz warto się nauczyć tego,że mówi się w ZAKOPANEM!!!!

Ja za każdym razem jak jestem w Zakopcu to nocuję w Velvecie jest naprawdę fajnie i cicho.

"Willa Przytulna". Pokoje są zwykłe, bez udziwnień ale czyste. Obejście wystrój, jak to w Zakopanem "po góralsku". Możliwość wykupienia posiłków. Naprawdę dobrze gotują. Co do ceny z p. Marią - właścicielką można się dogadać. Jest tam bardzo cicho i spokojnie. Do Krupówek jakieś 4 km. Zależy od trasy. Ale szybko pokonuje się ten dystans biorąc pod uwagę całodzienne wędrówki po szlakach :) Latem ponownie zamierzam odwiedzić Willę Przytulną, już po raz czwarty. Ehhh Tatry...
http://www.przytulna.eu/

Ja też chcę do Zakopanygo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org