Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam karmiącej suczki |
Szukam osoby ,która ma karmiącą suczke ,bardzo proszę o kontakt na maila kropka1958@wp.pl lub na tel.504817974 sprawa bardzo pilna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam karmiącej suczki |
Idz do burdelu.Preferujesz blondynki czy brunetki?
|
|
Zamknij morde jełopie ,koniotrzepie
|
|
o proszę, erotoman ujawnił się z drugie nicka
|
|
Założ jeszcze kilka kont do kolekcji , będziesz wyzywal ludzi nie z trzech a z 10 kont .
|
|
Stul pysk Elop. Kozak w necie pi*da w świecie ;] Co do kropki to może kup butelkę taką jak dla dziecka i przegotuj mleko, ale tak żeby nie było zbyt gorące, podając je przez smoczek. Ja tak robiłem jak kotka mi się okociła i porzuciła młode.
|
|
Nie sądze żebym był kozakiem pisząc poradę.Ale sądząc po gburowatym wyzywaniu nightpower :) i twoim ... to chyba ty jestes kozak w necie a pisda w swiecie dzieciaczku jeden z drugim
|
|
Znawca od smoczków się znalazł, dopiero co przestał ssać swojego a uczy innych :)
|
|
Można kupić malutkie butelki. Ja kupiła u weterynarza na Mazowieckiej. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
może w schronisku dla zwierząt pomogą w tej sprawie.Powodzenia.
|
|
Jeśli nie znajdziesz suczki, to u weterynarza można kupić preparat mlekozastępczy, a także butelki i pipety do karmienia (te drugie dostępne również w zoologach). Tylko nie dawaj maluchom krowiego mleka, mogą dostać biegunki, a odwodnienie jest śmiertelne.
|
|
dziękuję wszystkim za pomoc .Kupiłam mleko dla szczeniąt i buteleczkę . Pieski zaczynają powoli jeść , mam nadzieję że uda mi się je uratować choć mają dopiero 2,5 tygodnia.
|
|
Polecam Ci przeczytać ten temat: http://www.maluchy.pl/forum/index.php?showtopic=85340 Znajdziesz informacje jak postępować z takimi maluchami (masaże itp). Daj znać za jakiś czas jak się maluszki mają! :) Powodzenia!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |