sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaginiony 27-latek

A może to on skoczył z tego mostu w Piątnicy? W artykułach o tamtych wydarzeniach domniemany skoczek też miał zieloną kurtkę. link do artykułu http://4lomza.pl/index.php?wiad=34368

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaginiony 27-latek

A teraz pomyśl ile cierpienia robisz rodzinie zaginionego chłopaka snując takie podejrzenia. Pani detektyw...

ale daty są podobne
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=34251

Po prostu nie wypada tak na forum, publicznie.

ale czemu nie pypada? bo Tobie tak sie nie podoba?

Już napisałem.

jak nie wypada? pfff...

ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ

chamstwo nie zna granic a słoma w waszych zasranych buciorach gnije jak wasze mózgi od ilości wódki jaka walicie bo nie dajecie rady nic z równie zasranym życiem zrobić
zero myślenia, zero czegokolwiek. ale to nie ludzie to bydlenta.
korzystam z wolności słowa. bezobrazy

ryba22 ale o co chodzi?Jest zaginiony jest artykul na stronie, jest jakis spojny element a nawet dwa to dlaczegoby nie pogdybac? A jesli to ten sam czlowiek to wartoby moze raz jeszcze przeszukac rzeke? Ja gdybym byla rodzina zaginionego chcialabym sprawdzic kazdy trop nawet ten najgorszy, bo lepiej pochowac zmarlego niz czekac latami w niepewnosci. Oczywiscie, ze mam nadzieje, ze ten chlopak zyje, ale skoro jest rysopis to moze warto raz jeszcze przesluchac swiadkow tamtego zdarzenia.

Rozwieje wasze watpliwosci...chlopak ktory skoczył dawno został pochowany i zamknijcie ten temat skoro gówno wiecie.

Nie prawda, nie zostałem pochowany

wszytsko jasne. nieesia
a pierdolic to mozna jak ma sie cos do powiedzenia.

wku...a mnie wlasnie na tym portalu to ze ci co tworza strone najpiew rozgrzebują temat. jesli ktos cos wie to prosza o kontakt a pozniej nie napisza nawet ze temat zamkniety ze juz wszystko wyjsnione. chlopak znaleziony
nikt nie każe im podawać szczegółów ale skoro prosza o pomoc osoby czytajace portal to niech z szacunku dla nich tez wyjasnia sprawe do konca.

porównuję ten portal do port. moja-ostroleka.pl gdzie jesli jest zaczęty jakiś temat i po jakim czasie sie wyjasni to założyciele str. potrafia sie wysilic i z szacunku dla czytelników napisac jak sie sprawa potoczyla dalej. to co oni robia to jest olewanie innych albo sa na tyle niedorobieni ze tego nie widza i dalej beda tak samo postępować.

nie wiem czemu 4lomza jest taka opóźniona?? czy ja tworza jacys nieudacznicy??

kiedys pisalam bierzcie przyklad z ostroleckich zalozycieli str. moja.ostr. i uczcie sie od nich.

przez debilnych zalozycieli 4lomza pozniej sa jakies domysly i takie tematy sie tworzą/
ktos tu napisal ze chlopak juz pochowany ale wdł. mnie pisac o takich rzeczach to zadanie 4lomza. bo to oni zaczeli temat i powinni go dokonczyc.

bo faktycznie jesli czlowiek przeczyta te 2 tematy to mógł przypuszczac ze to ta sama osoba. gorzej by bylo jak by to ktos z bliskich zaginionego to przeczytal.

czemu jestescie takimi zwierzetami nie umiecie bez bluzgow dopisac do konca zdania?

Dzeyson

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org