piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SAMSUNG GALAXY S 4

Mam pytanie jak oceniacie ten telefon chodzi mi o zasięg czy nie gubi jakie macie z nim problemy czy w ogóle są jakieś.Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SAMSUNG GALAXY S 4

Nie każdemu pasuje materiał obudowy, ale przede wszystkim problemem (również każdego smartfona z górnej półki) jest bateria, która wydaje się znikać na oczach :)

no właśnie jest taki problem, przynajmniej u mnie w Play. w małych miejscowościach lub w trasie nie można wytrzymać! zanim złapie roaming z t-mobile, orange czy plusa to albo pokazuje pusty zasięg i nie łączy Roamingu albo przekreślone kółko i tylko poł. alarmowe.

warto ustawić sobie domyślnie manualnie jakiegoś innego operatora, byle nie plus bo ten tak samo wywala z sieci
na roamingu t-mobile zawsze mam zasięg :)

a co do telefonu to CUDO a nie telefon, ma funkcję pilota do wszytskich urządzeń (telewizorów - nowszego i starszego typu, wież audio, dvd/blu-ray, a nawet co mnie zdziwiło do klimatyzatorów i bram), posiada 13 Mpix aparat z HDR, AF, posiada 4G czyli HSPA+ i LTE (jak narazie tylko Play, plus i CP), posiada czterordzeniowy procesor taktowany zegarem 1,9GHz, posiada ogromną (2600mAh) baterię, energoszczędny ekran Super AMOled Plus Full HD (rozdzielczość 1920x1080p) , osłonę ze szkła Gorilla GLASS 3-gen. najnowszy, osłonę dzięki której nie psuje się wzrok patrząc na ekran...

same plusy.. a jak już brać to u jakiegoś dobrego operatora a nie taniego, bo cenię sobie Play, ale z zasięgiem jest kiepsko..

Oko dzięki zakup się dokonał Samsung Galaxy Note 2

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org